Acasă Auto Touran, cu surle si trambite

Touran, cu surle si trambite

DISTRIBUIȚI

Marti seara, importatorul roman al marcii Volkswagen a lansat pe piata din Romania noul model Touran, un MPV (Multi Purpose Vehicle) modern si cu un aspect foarte atragator. Prezentarea masinii a semanat mai mult cu un eveniment monden decat cu o lansare propriu-zisa, cei de la Porsche Romania inlocuind banala conferinta de presa cu un barbeque in toata regula. Domnisoare simandicoase incercand sa nu-si rupa tocurile in iarba, purcei la rotisor si lichide de toate felurile, asezonate cu muzica de buna calitate au -colaborat- la intrarea in scena a unui automobil care are toate atuurile pentru a gasi un loc bun in sufletele romanilor. Dupa Phaeton – limuzina de lux – si Touareg – automobilul de teren, Volkswagen isi confirma prin Touran strategia de largire a paletei modelelor sale in segmente de piata noi.

Noul MPV, care se alatura automobilului Sharan, de dimensiuni mai mari, este caracterizat printr-un design aparte si robust. Din punctul de vedere al flexibilitatii in utilizare si al caracteristicilor de siguranta, spatiul interior cu pana la sapte scaune individuale a fost conceput in asa fel incat sa satisfaca indeosebi nevoile clientilor cu exigente inalte in ceea ce priveste mobilitatea. Trenul de rulare cu nou conceputa punte spate cu patru brate, motoarele puternice si caroseria rezistenta contribuie la sporirea proprietatilor dinamice ale automobilului. Touran ofera, in functie de dotari, pana la 39 de modalitati de depozitare a obiectelor: sub scaune, in consola centrala si a pavilionului, la nivelul bordului, in usi si in portbagaj, precum si suporturi pentru pahare in toate randurile de scaune. Tipic Volkswagen, inalta calitate a materialelor folosite corespunde multifunctionalitatii ce nu lasa loc de compromis in cazul acestui automobil. Datorita rezistentei la solicitari, materialele indeplinesc cerinte deosebit de ridicate. La aceasta se adauga o dotare de baza cuprinzatoare, ce include, printre altele, inchidere centralizata cu telecomanda, oglinzi exterioare ce pot fi ajustate si incalzite electric, precum si geamuri electrice fata.

Touran este oferit in trei variante de echipare (Basis, Trendline si Highline) cu dotari diferite, ce includ motoare TDI intre 74 kW/100 CP si 100 kW/136 CP, dinamice si cu un consum redus de carburant. In cursul acestui an vor fi disponibile si alte propulsoare. Un lucru unic pentru segmentul respectiv pana in acest moment: toate modelele TDI dispun in serie de o cutie de viteze cu sase trepte. Optional, masina poate fi echipata cu o noua si inovativa cutie de viteze automata cu sase trepte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.