Acasă Comentariu Cum l-a distrus Hrebenciuc și pe Mădălin Ionescu

Cum l-a distrus Hrebenciuc și pe Mădălin Ionescu

DISTRIBUIȚI

Săptămåna trecută, Viena, Campionatele Europene de Judo. Aflăm că Viorel Hrebenciuc pleacă și el la Viena. Un reporter „Curentul“, acreditat pe politică internă, pleacă și el. Duminică, 25 aprilie, la ședința de sumar, reporterul face prezentarea și, la sfårșit, cu un ton amuzat, spune: „Și nu-i așa mișto Cristina Șișcanu“. Doar unul din colegi și colega de la monden știau cine e personajul. „Dar unde ai văzut-o?“, întreabă colegul cunoscător. „Era la Hotel Grand cu Mădălin Ionescu“. „Și i-ai pozat?“, a sărit colega de pe monden. Răspunsul vine ca o lovitură: „Pentru ce să-i pozez?“.
Ne-am sucit, ne-am învårtit și pånă la urmă s-a decis să facem deschiderea de a doua zi cu amantlåcul lui Mădălin Ionescu cu Cristina Șișcanu, chiar dacă nu aveam poze. Zis și făcut. De aici, Mădălin, fără o strategie, începe să mintă la diverse ziare și se încurcă în declarații.
Filmul minciunilor: luni la „Acces Direct“, Mădălin se plånge că a fost părăsit în urmă cu aproximativ două luni de soția lui, Mihaela. Evident, toți telespectatorii au plåns de drama frumușelului prezentator părăsit de nenorocita de soție. Miercuri, Mădălin declară la „Cancan“ că s-au despărțit de comun acord. Păi Mădăline, pentru ce am plåns luni?
Marți, Mădălin declară că la Viena a plecat cu Cristina pentru ca aceasta să-i traducă la un interviu programat cu PM-ul PUTIN, care, nu-i așa, din motive de securitate, a fost reprogramat. Excuse-me? Și-a dat acordul Ambasada Rusiei la București ca PM-ul Putin să dea un interviu la ACCES DIRECT, celebra emisiune care l-a lansat pe Fernando de la Caransebeș? Mădăline, ești nebun? Ce strategie e asta? Oricum, am trimis ieri o întrebare în acest sens PM-ului Vladimir Putin și așteptăm răspunsul. Tot marți, Mădălin jura pe Biblie (?) că nu și-a înșelat niciodată nevasta, însă presa de miercuri a fost asaltată de declarația fostului iubit al moldovencei care spunea că cei doi au o relație mai veche și că din cauza asta Mădălin și Mihaela s-au separat. Vai, vai, vai Mădăline. Fii mai atent la declarații, fă-ți o strategie, că romånii sunt atenți la detalii! Doar faci parte din campania de manelizare/țiganizare a Romåniei! Nu voi le-ați cultivat romånilor dragostea de bårfă? Cåt despre strategul Hrebenciuc, ar putea să-l consilieze gratuit pe Mădălin să-și spele imaginea că doar de la el i se trage. E adevărat că de data asta Hrebenciuc a distrus o imagine fără să-și propună asta. Oare ăsta să fie nivelul următor pentru cel alintat duios de colegi JAVRA? Să fie din cauza flăcării violete care l-a lovit pe Hrebenciuc și l-a transformat într-un generator incontrolabil de rău? A, el era astfel și fără flacără? Oricum, dacă-l vedeți, ocoliți-l, să nu vi se întåmple ceva rău! Și nu fiți răi, nu Hrebenciuc l-a inspirat pe Bulgakov pentru personajul Woland din „Maestrul și Margareta“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.