Acasă Comentariu Transferuri

Transferuri

DISTRIBUIȚI

Vești rele de la Casa Regală: regele Mihai este grav bolnav. Chiar dacă la 94 de ani câți are regele asemenea vești nu sunt chiar surprinzătoare, tot am fost luați pe nepregătite. Ne obișnuisem să credem că regele Mihai va exista întotdeauna și că nicio boală nu va cuteza să-l atingă. Diagnosticul (prezentat cu ineleganță de Consiliul Regal) nu lasă prea multe speranțe dar, rezistent cum îl știm, poate că regele va trece și de această încercare. Comunicatul mai informează și că regele Mihai și-a cedat atribuțiile și că „în toate activitățile publice va fi reprezentat de principesa Margareta”. Pe care o reprezintă prințul Duda. În fine, multe transferuri ciudate: și Mihalache s-a lăudat la Londra că „țara începe să fie eliberată de corupție” deși în urmă cu câțiva ani era în tabăra cealaltă iar unele din declarațiile sale erau de Mahalache. Cel adus cu mandat la DNA a fost însă deputatul Cristian Rizea, candidatul PSD la primăria sectorului 5 (fostă Vanghelie). Poreclit „Cristi Ferrari”, Rizea spera să devină Cristi Ferentari numai că s-ar putea să devină Cristi Rahova căci DNA a emis cerere pentru arestarea sa iar Dragnea, care l-a sancționat fiindcă voia să organizeze un miting antiPSD, n-are niciun motiv să-l salveze. Acuzat de trafic de influență și spălare de bani, Rizea susține, firește, că e victimă politică: „e o coincidență destul de mare că acum câteva luni contracandidatul meu din PNL și alți binevoitori îmi spuneau că în martie mi se va întâmpla ceva”. Ei, au mai pățit-o și alții pe care i-a lăsat mașina-n drum tocmai când credeau că lumea e a lor. Vezi-l pe Oprea care a venit la DNA cu bodyguarzii. Ce i-o fi trebuit pază? Prins cu 300.000 de euro în plus, Rizea a zis că banii i-au fost împrumutați de o persoană pe care a cunoscut-o așteptând la același dentist. Cum stăteau ei acolo, cu fălcile umflate și dureri de măsele, unuia dintre pacienți i-a venit o idee analgezică: nu vreți să vă dau 300.000 de euro ca să mai scap de dureri, îmi faceți un serviciu mai ales că n-am unde să-i mai pun, am congelatorul plin. Iar Rizea, naiv, i-a luat sacoșa cu bani și a pățit-o. A uitat, pur și simplu prima lecție a părinților când copiii ies pe ușă: atenție! nu luați bani de la necunoscuți! nici bomboane! cine știe ce vor în schimb perverșii ăștia! De pildă, necunoscutul ministru al Educației Adrian Curaj (provenit din Academia de Studii de Securitate clocită de Oprea) ne-a spus că a descoperit procedura de retragere a doctoratelor plagiate. Din păcate, nici el nu părea că înțelege ce spune. A reieșit că totul rămâne cum a fost și chiar mai rău decât atât. Dar așa sunt academicienii ăștia cu studii secrete: deși vorbesc pe înțeles, nu-i mai putem pricepe.

2 COMENTARII

  1. corectie necesara :
    fostul rege mihai I , fost pentru ca in 1947 si-a semnat demisia cu mana proprie dupa ce s-a inteles cu Stalin si a fost decorat cu cea mai importanta distinctie a fostei URSS ; de fapt nici nu stiu cand a fost cu adevarat rege ; dupa inlaturarea fostului rege carol tara a fost condusa de maresalul Ion Antonescu . Singura „isprava ” a fostului rege , la ordinul si cu intelegerea cu rusii , la arestat si l-a predat rusilor pe cel care a fost cu adevarat patriot , fapt recunoscut de fostul rege mihai intr-un interviu cu Vartan Arachelian.
    Fostul rege mihai , mare patriot!!! : din cinci fete nici una nu stia sa spuna nici buna ziua in limba romana . Acum se dau „romani neaosi” au venit „la cascaval” si trebuie sa miluim pe margareta duda !!!

  2. mai cititi documentele vremii si vedeti ca fostul rege mihai a fost tradator de tara , nu a fost interesat decat de propria persoana, a facut pactul cu diavolul, vezi relatia cu adrian nastase si ilici iliescu, numai pentru a-si recupera averile , inclusiv Palatul Pelis, retrocedat fraudulos , cu complcitatdea autoritatilor romane pentru ca acest castel a fost lasat de inaintasikj sai natiunii romane .
    Acum ii mai miluim pe margareta -prima duda a tarii si pe „principele „duda” cu un palat si multi bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.