Acasă Comentariu Sting. Wow!

Sting. Wow!

DISTRIBUIȚI

Și a fost Sting la București… Oh, cum arăta și cum cânta Sting! Da, exact în ordinea asta! Vocea i s-a auzit perfect, ca în studioul de înregistrări. Dar noi, fanii lui, deja știam că are o voce superbă. Ceea ce nu știam era cât de bine arată Sting la 60 de ani. Când a apărut pe scenă, în blugi negri și cu un tricou mulat, toate femeile din jurul meu au comentat cu voce tare apariția lui Englishman: o puștoaică de vreo 18 ani a exclamat surprinsă „ce sexy e!“, iar o doamnă  la vreo 40 de ani și-a întrebat prietena: „Oare ce face Sting după concert?“.  Prietena se interesase de acasă: „Pleacă în Bulgaria“, i-a răspuns aceasta spre dezamăgirea vizibilă a amicei sale. Și probabil a 90% din auditoriul feminin de la concert. Comentariile nu s-au oprit aici. De-a lungul celor două ore de concert am auzit o doamnă la 50 de ani care s-a arătat dezamăgită că lui Sting îi atârnă puțin carnea la brațe. Soțul ei, care avea o burtică sănătoasă, a comentat satisfăcut: „Da dragă, așa e! Și are și mâinile cam mari!“ Un singur tânăr a comentat despre voce că e superbă. „Îhî“ i-a răspuns iubita, adăugând „Uite ce siluetă are din profil. Fără niciun pic de burtă, deci se poate, Tibi!“. Am încercat să găsesc un răspuns la aceste reacții extrem de naturale.
Și așa am descoperit  declarația lui STING potrivit căreia ar fi foarte fericit dacă femeile ar domina o societate a viitorului, în care el ar putea juca rolul unui „sclav sexual“. „Deși există câteva clișee misogine și recunosc că nu-mi plac prea mult femeile care șofează, prefer să trăiesc într-o lume condusă de femei. Îmi scot pălăria în fața unei formule superioare. Mă simt confortabil cu ideea că femeile sunt superioare bărbaților în foarte multe domenii. Felul în care ele conduc lumea este un lucru pe care îl admir. Toată această luptă pentru impunerea unei puteri machiste reprezintă o mare prostie. Ne-ar fi mult mai bine dacă societatea ar fi condusă ca o familie. Aș fi fericit să fiu un sclav sexual într-o astfel de societate și să compun cântece excentrice“, a declarat Sting, demonstrând că există totuși un bărbat care a înțeles  misterele universului feminin.
O dovadă în acest sens este și faptul că Sting este soțul pe care și l-ar dori orice femeie. Căsătorit de 30 ani cu aceeași femeie, el declară că e încă îndrăgostit de soția sa: „Suntem împreună de 30 de ani și din fericire am evoluat într-o manieră compatibilă. Amândoi suntem acum diferiți față de cum eram la început. Vreau ca acest lucru să continue și mă rog în fiecare zi să fie așa. S-ar putea plictisi de mine. Dacă mă vede prea mult, riscă să se plictisească de mine. Însă eu nu mă plictisesc de ea. O iubesc și e minunată“. Această ultimă declarație a lui  Mr. Englishman a smuls probabil multe suspine ale femeilor care încă mai visează la Mr. Perfect.
Descoperind aceste declarații și atitudinea omului Sting, te întrebi firesc despre cine cânta el că e FRAGIL(e)?Cu siguranță sunt multe răspunsuri, dar cel adevărat e doar în sufletul lui Sting.
Ce multe ar avea de învățat de la Sting și un jurnalist român ușor trecut de 60 ani, inventatorul noțiunii de „fătuci de presă“. Oare măcar în tinerețea lui o fi stârnit un fior vreunei fătuci? Sau de aici i se trage de fapt atitudinea superior masculină? Noi fetele ne bucurăm de aprecierea lui Sting, un „englishman“ venit în București. Rămâne să se bucure și băieții de aprecierea ziaristului, un „țăran“ venit în București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.