Acasă Cultură Incurcaturi foarte mari

Incurcaturi foarte mari

DISTRIBUIȚI

Rezumatul episodului Ti: -Costin e singurul obstacol in calea unui weekend de vis. O idee geniala pare a indeparta si acest obstacol. Carmen il lasa masca pe Mihai cu decizia pe care o ia, iar Adrian intra in incurcaturi foarte mari. Bogdan pare stapan nu doar pe situatie, ci si pe…-. Ci si pe ce? Habar n-avem, stimati telespectatori, dar va lamuriti dumneavoastra cand, incitati de cuvintele simtite de mai sus, va veti repezi la Prima, sa urmariti serialul -In familie-.

Cu eforturi de vointa, am vizionat cateva jumatati de episoade ale productiei respective, careia ii uram pe aceasta cale sa traiasca destul cat sa se bucure de nepoti si – mai stii?, poate chiar de intrarea in Uniunea Europeana, cand scenaristii vor aborda aquis-ul comunitar. Pana una-alta, n-am priceput nimic. Specialistii in vizionarea unor astfel de seriale ne vor spune ca trebuia sa fim de fata la episodul inaugural, cand s-a facut imparteala atributiunilor personajelor, nu acum, la spartul targului, cand oamenii au evoluat. Dar daca am fost in delegatie, la spital, am avut niste nunti, s-a stricat televizorul, ne-a inundat vecinul? In plus, avem prieteni care urmaresc -Tanar si nelinistit- din 10 in 10 episoade si tot stiu despre ce este vorba in propozitie. De ce cu unul americanesc se poate, iar cu ala romanesc nu?

Si-atunci, cand n-avem posibilitatea sa urmarim episodul in sine, suntem nevoiti sa apelam la rezumatul cu pricina, obtinut acum o vreme de pe Internet. Dar daca imaginatia ne joaca feste? -Costin este singurul obstacol in calea unui weekend de vis…- (Costin asta ori n-are somn, ori n-a aflat ca s-a trecut la ora de iarna). -O idee geniala pare a indeparta si acest obstacol…- (Poate ca i-au dat lui Costin un somnifer). Mai departe: -Carmen il lasa masca pe Mihai cu decizia pe care o ia…- (Pe Mihai acesta probabil ca nu-l duce mintea cine stie ce). -…iar Adrian intra in incurcaturi foarte mari…- (Adriane, Adriane, te-a mancat pielea in episoadele anterioare). Numai ca -Bogdan pare stapan nu doar pe situatie, ci si pe…- (Asta este, Bogdan calareste tot ce prinde).

Prin procedeul extrapolarii, putem ajunge astfel cine stie unde, in functie de parametrii socio-culturali autohtoni, desigur. Ati remarcat ca in capodoperele sud-americane ale genului se bate moneda pe iubiri, copii din flori, gelozii. Aia si-au rezolvat, pesemne, -weekendurile de vis- si sunt deja -in incurcaturi foarte mari-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.