Home Dezvăluiri Audio – Să râdem de cum vorbește Ana Birchall în limba engleză:...

Audio – Să râdem de cum vorbește Ana Birchall în limba engleză: senchiu și ai sinc. Le-a făcut părul măciucă și lui Juncker și van Rompuy

DISTRIBUIŢI

Ana Birchall este vicepremier în guvernul Dăncilă. În stilul său direct, fostul președinte Traian Băsescu i-a făcut portretul:
”Am acuzat numărul mare de miniștri: toate tribulețele din PSD au reprezentanți în Guvernul României. Marea problemă e legată de acest capitol: existența unui vicepremier pentru parteneriatele strategice. Asta e pâinea fundamentală a Ministerului de Externe și a președintelui României. Doamna Birchall a mai avut un mare eșec când a fost ministru pentru Relația cu UE. Atunci a reușit să ridice părul în cap, să le facă părul măciucă și la unii ca Jean Claude Juncker, cât păr mai are, sau lui Herman Van Rompuy, care era chel ca și mine. Îi știu CV-ul. Esențial e să tacă și va produce o impresie bună. Marea problemă e când vorbește”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.
Și brokerul Cristian Sima, aflat în Elveția, a descris parvenirea Anei Birchall. Politiciana nu a reacționat la dezvăluirile lui Sima, iar Dragnea a pus-o recent vicepremier în guvernul Dăncilă, pe postul ce a revenit organizației PSD Vaslui, conduse de grobianul Dumitru Buzatu: „Pe Ana Birchall am cunoscut-o cind se numea Ana Calin si era doar amanta prietenului lui Tariceanu, Vasi Paraschiv (cetățean belgian n.a.). M-am dus la ea pentru ca era prietena cu fosta mea sotie si voia sa se sinucida ptr ca amantul nu voia sa divorteze. Era o femeie la 20 de ani cu o singura idee in cap, sa parvina, nu iubea pe nimeni si nici sa se sinucida nu avea de gind. Intre timp a parvenit, s-a casatorit cu un milionar si astazi e dispusa sa faca orice ca sa parvina si mai mult. E foarte periculoasa ptr ca nu e proasta deloc”, a scris Cristian Sima pe Facebook.  Citește cum crede Ana Birchall că bunica lui William Faulkner era negresă

3 ARII

 1. DREAK-NEA SI CU DERBEDEII RETARZI DIN GASCA LUI DE TRADATORI DE NEAM VOR SA FACA ROMANIA PRECUM TELEORMANUL un tinut ala ultrasaraciei, umilintei, al bestiilor ordinare.
  ACEST gunoi uman, PUI DE MILITIAN REPETENTUL NATIUNII CAT A FOST BULIBASA LA TELEORMAN L-A AVUT ca „stat paralel” PE NITULESCU CARE L-A INCURCAT IN A ACAPARA TOT JUDETUL IMPREUNA CU securistul ION NICOLAE.
  TOATE PARTIDELE APARUTE POSTCOMUNISM CARE AU FOST IN PARLAMENT SAU LA GUVERNARE TREBUIE SCOASE IN AFARA LEGII (pentru jaful, furtul national comis prin asa zisa privatizare si pentru legile imorale, neomenesti, emise impotriva firi si a interesului general-national), iar liderii acestora TREBUIE CAZATI CAT MAI URGENT IN PENITENCIARE PANA NU FUG DIN TARA .

 2. Nu e vina ei, e vina prostilor care admit alti prosti pe langa ei.
  Daca asta are calificare afara, eu sunt preoteasa..
  Nu stiu cum a putut sa dovedeasca ca este absolventa a Universitatii Yale cu engleza asta, level
  intermediate. O fi terminat? Putem vedea diploma in original?
  Sincer, alegerea ei este o gluma tampita, ne asumam greselile de natie compromisa.
  Cu astia defilam, doamnelor, domnilor, altii nu avem…!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.