Home Dezvăluiri Avocat: Sunt 3.000 de medici falși în România. Pintea refuză să verifice...

Avocat: Sunt 3.000 de medici falși în România. Pintea refuză să verifice iar Andronescu să spună ce studii are directoarea Centrului de Echivalare a Diplomelor

DISTRIBUIŢI

O diplomă de licență din străinătate nu este valabilă în România dacă nu parcurge o procedură de echivalare realizată de niște conțopiști din Ministerul Educației conduși de o oarecare Gianina Chirazi, o persoană cu studii incerte. Am solicitat oficial CV-ul directoarei de la Ministerul Educației dar ni s-a răspuns de către madam Andronescu : „În ceea ce privește CV-ul doamnei Gianina Chirazi, director CNRED, vă comunicăm faptul că CV-urile nu se încadrează în categoria informațiilor de interes public, așa cum sunt definite acestea în Legea nr. 544/2001, cu modificările și completările ulterioare.” În aceste condiții ne putem închipui noi cam ce studii are de îi este rușine să le facă publice.
Sunt neunumărate poveștile în care acești mediocri din CNRED tratează cu dispreț tinerii absolvenți de universități de top mondial ai unor specializări și cărora acești frustrați de la Centrul Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor le dau atestate cu alte specializări decât cele absolvite. Însă după ce au echivalat diploma de studii universitare de medicină a lui Matteo Politi obținută în Kosovo oamenii de la CNRED și DSP vor avea reale probleme cu procurorii pe capul lor.

Deja la DSP București au avut loc percheziții și complicii falsului medic italian Matteo Politi au fost luați cu mandat la audieri

Daniel Ionaşcu, avocatul lui Matteo Politi, a declarat sâmbătă seară, la Antena 3, că în România sunt 3.000 de medici cu parafe false.

„De patru luni de zile am strigat către ministrul Sănătății să facă publice parafele care există în România, în așa fel încât să vedem dacă cel ce are parafa este scris în tabloul medicilor.

De patru luni de zile nu s-a răspuns. Îi cer cu toată puterea doamnei ministru să facă publice aceste parafe, pentru a putea fi comparate de orice pacient.

Este vorba de siguranța pacientului în contextul în care noi plătim asigurări de sănătate.

Dacă nu se va întâmpla de luni, va fi un demers special pe linie politică a Partidului Puterii Umaniste din România (n.r. partidul lui Dan Voiculescu) până când acest lucru se va aduce la lumină.

Vreau să vă spun că, din ceea ce eu am cules, din datele dosarului, sunt pe teritoriul României un număr de 3.000 de astfel de medici”, a dezvăluit avocatul Daniel Ionașcu.

4 ARII

  1. Cum să facă publice CV-urile? Și apoi să vadă unii și alții care chiar au absolvit școlile respective în aceleași perioade și să se sesizeze că n-au fost colegi? :)))

  2. La CNRED am depus doua diplome de licenta din Occident. habar nu au avut ce sunt. Mi le-au recunoscut ca si cum ar fi fost una singura … specializata! O rusine totala. Se cred atotstiutori pentru ca sunt pusi sa evalueze diplome din vest iar ei sunt pe nicaieri.

  3. De unde stie avocatul Daniel Ionascu ca sunt fix 3000 de parafe false in Romania? Altfel, daca declaratia se bazeaza pe ceva real, este foarte rau si foarte grav! Ce ne asteapta de-acum incolo, numai bunul Dumnezeu stie!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.