Acasă Dezvăluiri Ca să-l ierte că frecventa prostituate, Pieleanu a băgat-o pe nevastă-sa, via...

Ca să-l ierte că frecventa prostituate, Pieleanu a băgat-o pe nevastă-sa, via Dan Voiculescu, la Curtea de Conturi cu salariul lunar de 5000 de Euro

DISTRIBUIȚI

În epoca Dragnea, Marius Pieleanu era un fel de eminență cenușie. Pe mâna lui a organizat PSD referendumul pentru familie despre care Pieleanu garanta că va fi validat cu peste 30% dar de fapt aceasta a fost eroarea estimărilor sale. În ianuarie 2012, Pieleanu a fost demascat de procurori ca și client al curvelor de lux din bordelul basarabeanului Efim Potval, poreclit Fima. Sociologul a fost martor în dosarul penal deschis pe numele ”peștelui” de peste Prut, alături de alți 21 de beneficiari ai serviciilor sexuale oferite de prostituatele acestuia.
În august 2012 Pieleanu a fost invitat la sediul DIICOT să dea explicaţii și în dosarul de prostituţie în care era cercetată Andreea Marta, soţia lui Codruț Marta, prostituată și proxenetă de lux, condamnată între timp cu suspendare.
Bineînțeles că această pasiune a lui Pieleanu pentru sex contra cost nu l-a împiedicat să furnizeze în continuare sondaje de opinie și să fie invitat semipermanent în studiourile Antenei 3 unde spune întotdeauna ce trebuie să spună. Surse apropiate de familia Pieleanu ne-au declarat că cei doi soți au fost pe punctul de a divorța după ce Ileana Pieleanu, comisar-șef la Administrația Penitenciarelor nu a mai putut suporta mișto-urile colegilor și articolele care tot aminteau despre soțul curvar.
Ca să o îmbuneze, Pieleanu a aranjat cu Dan Voiculescu să o bage pe nevastă-sa la Curtea de Conturi, numirea făcând-o Parlamentul României. Deși CV-ul nu o califica pentru un post de consilier de conturi, Ileana Manuela Pieleanu a fost instalată în 2014 în funcție la recomandarea Partidului Conservator. Conform declarației sale de avere Ileana Pieleanu încasează 5000 de Euro lunar, bani cu care își poate cumpăra atâtea.

Foto Ileana Pieleanu: comisarul.ro

5 COMENTARII

  1. Sondajele facute de Pieleanu au fost totdeauna egale cu zero barat, mai exact apa de ploaie. Ma mir ca nu-i este rusine sa apara pe ecrane cu asemenea sondaje, de fiecare data favorabile lui Ponta sau PSD. Halal profesor universitar, asa cum mereu se subliniaza la Antena 3 sau Romania tv. Sa-i fie rusine deoarece il vad studentii lui, care cred ca rad de el, iar sondajele facute de Pieleanu nu s-au confirmat niciodata.

  2. Sai fie rușine, urla aseară la RTV ca un turbat, cind vorbea cu Dom dr mnnica pop care ia ii cea mai corecta și spune adevărul, despre vaccin, ca tot asa primește virusul ca și cei nevaccinati, sunt mai periculoși ca ei au voie sa unble peste tot, și nevaccinatii stau acasă, tot urla da au murit mulți da nu toți au murit de virus, au murit oamenii cu cancer cu accidente vasculare cu tot felu de boli, ca dacă își făceau treaba asa cum trebuiea, sa fie testați cei cu forme ușoare tratați acasă și cei gravi la spital, dar nau făcut nimic ca să-și vinda vaccinurile, și ei a

  3. Unde este actul de ilegalitate, pana la urma acest sociolog Marius Pieleanu alaturi de alti asa zisi analisti, formatori de opinie sunt permament abonati de serviciu ai partidelor, fiiind pe statul lor de plata sub forma directa – adica banii sunt fiscalizati sau pe statul altora – nefiscalizati dupa modelul ziaristului francez ce spiona pentru sovietici in anii 60 sub motivatia financiara ca era nevoit sa-si intretina cele cinci amante.
    Unul ca Marius Pieleanu pentru apologia imaginii inteligentei sclipitoare a primilor ministri din PSD erau sponsorizati cu sute de mii de euro lunar, aspecte care au scapat catre mas media dupa ce s a aranjat caderea lui Liviu Dragnea din conducerea PSD.
    Ironia este ca in prezent conduerea PNL -ului excelentei sale KWI a decis sa clasifice informatiile din partidul condus de Florin Catzu despre banii publici pe care-i arunca catre diverse publicatii mas media sau trusturi de asa zisa cercetare a opiniei publice, curios nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.