Acasă Politic Îmbătat de putere, Nelu Tătaru amenință cu revenirea la starea de urgență!

Îmbătat de putere, Nelu Tătaru amenință cu revenirea la starea de urgență!

DISTRIBUIȚI

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat miercuri la Digi24 că nu a discutat cu liderul PSD Marcel Ciolacu despre prelungirea stării de alertă și că la discuțiile purtate de social-democrați cu Raed Arafat nu s-a ajuns la nicio concluzie inca, dar discutiile vor continua zilele urmatoare.

Nelu Tătaru a spus miercuri seară la Digi24 că este nevoie de prelungirea stării de alertă, deoarece riscul epidemiologic o impune și nu se poate vorbi despre o decizie politică. Ministrul Sănătății a respins și ideea ca starea de alertă să fie impusă doar în anumite zone, pentru că o persoană bolnavă poate pleca de acolo și să ajungă într-o zonă unde ea nu instituită.

Tătaru nu a exclus, în cazul în care nu se prelungește starea de alertă și crește numărul infecțiilor și se aglomerează spitalele, să se instituie din nou stare de urgentă. „Daca avem o situatie nefavorabila, decizia este a dlui Presedinte”, a zis el.

”Recomand o stare de alertă pentru a nu ajunge la această aglomerare de cazuri. Sper ca Parlamentul să înţeleagă, după discuţii cu premierul, că este necesară o stare de alertă care nu impune restricţii cum erau în primele 30 de zile”, a mai declarat ministrul.

„Inca n-am ajuns la acel blocaj (politic). Sper ca Parlamentul sa intelega ca este necesara o stare de alerta”, a mai spus el.

2 COMENTARII

  1. Îi merge bine : a amestecat focarele, igienizarea adevărată a MEDIULUI=0,rămas cu stoc mare la măști, lipsă WC public, fecale=Sars-CoV2

  2. După patru luni în raza de radiație a COVID-ului : dacă ,, OMUL ” acesta n-a murit rezultă că COVID-ULUI e pistol cu apă sfințită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.