Acasă Dezvăluiri Carmen Dan și Raed Arafat au avut la dispoziție fonduri europene pentru...

Carmen Dan și Raed Arafat au avut la dispoziție fonduri europene pentru modernizarea 112 dar acestea nu au fost folosite

DISTRIBUIȚI

„Discuțiile despre necesitatea modernizării sistemului de apeluri de urgență au început încă din 2017 – când am alocat fonduri europene și în această direcție. Atrăgeam atunci atenția asupra nevoii accelerării procesului de modernizare a acestui sistem.”, scrie Corina Crețu făcând referire la anunțul său din 19 decembrie 2017 în care spunea că „un subiect important, mai ales în contextul tragicelor evenimente petrecute la metrou în ultimele zile, pe care îl voi discuta cu dna. Ministru Carmen Dan şi cu dl. Secretar de Stat Raed Arafat, se va referi la modul în care putem accelera proiectul de modernizare a sistemului de apeluri de urgenţă 112, în curs de elaborare printr-un Parteneriat între Guvernul României şi Comisia Europeană.”

Acum Crețu constată că „suntem la aproape doi ani distanță și România a trecut printr-o nouă tragedie…E trist că banii europeni nu sunt folosiți acolo unde e cel mai mare nevoie de ei: pentru spitale, drumuri, proiecte care fac viața oamenilor mai bună și care pot preîntâmpina astfel de situații tragice.
Vă doresc tuturor numai bine!” a scris Corina Crețu pe Facebook.

15 COMENTARII

 1. Căutăm vinovați?
  Degeaba!
  Macar sa luam masuri acum după dezastru
  Sa reparam sistemu
  Să lăsăm șpagă macar când e vorba de siguranță cetățeanului.

  • Un sistem hidos, mizerabil asta caracterizează astăzi tot ce tine de instituțiile care sr trebui sa protejeze cetățenii romani. Acest MAI este un minister care trebuie din temelii restructurat , numai merge cu jumătăți de masura.! Atitudinea lucrătorilor de poliție este incalificabil și nici apa Iordanului nu -i poate spăla.!!!!!

  • da, vinovatii trebuie cautati si pedepsiti aspru, ca altii sa nu mai faca , asa se preantampina posibilitatea ca sa nu faca si altii la fel.

 2. Suntem praf la toate capitolele,in toate ministerele si toate datorita numirilor politice pe criteri de neamuri si interese comune intre numit si cel ce numeste pe post.
  Noi cei ce suferim totul stim dar nu avem cum sa intervenim,legati de legi pentru hoti si talhari noi toti suferim.Pentru tot ce sa intanplat la Caracal destuirile nu sunt suficiente,trebuie ca cei vinovati sa faca inchidoare alaturi de criminal,pentru neglijenta,incompetenta,tegiversare,ne cunuasterea legilor in vigoare,ne aplicarea legi,altele si altele.

  • Nu suntem praf la toate capitolele. De exemplu la garda pretoriana=jandarmerie, stam foarte bine. Era mult mai necesar intarirea dispozitivului de aparare, impotriva cetatenilor, lectie invatata din la ultimile zile din viata lui Ceausescu, cand prostimea a intrat in institutiile statului.
   Au invatat ca trebuie aparare impotriva oamenilor care i-au votat, actiune care ridica un mare semn de intrebare. Care este motivul necesitatii apararii lor ??? De ce Ceausescu nu a avut jandarmi, iar acuma trebuie jandarmi?
   carmen dan a fost „gadele”Romaniei.
   Intarirea puterii statului prin tocmirea de salarii mari, la toate nivelele partidului, pensii speciale, bonusuri, etc…legi care apara doar pe ei=hoti. Slabirea puterii justitiei, prin OUG-uri, eliberarea miilor de condamnati, care sa lasat cu acte criminale bine cunoscute, in dauna cetatenilor platitori de tot felul de taxe si impozite. Avem chiar si politisti morti!!!Cand se intampla o tragedie, ei iau masuri prin destituiri. Dar oare, nu de la cap pestele se impute? Cea mai buna schimbare ar fi schimbarea guvernantilor care, au dovedit de nenumarate ori ca sunt incompetenti.

 3. ARAFAT iti multumim pentru faza de inceput a lui 112 dar este cazul sa PLECI!!! ESTE DESTUL nu mai reprezinti NIMIC de MULT treptat indolenta , automultumirea pentru mici treburi rezolvate in pripa, pastrarea in functii a unor incompetent, dar mai ales relatiile oculte cu politicul de la toate partidele au stricat TOT ce ai facut bun la inceput !!retragete inapoi la Tg Mures si ai sa vezi ce bine va fi pentru TOTI!!!!!!!

 4. Sunteti intr-o foarte grava eroare: Banii alocati STS 64.000.000 de euro au fost chltuiti de catre generalii – directori pe salarii si….e foarte grav sa spuneti ca STS nu a avut bani sa calculeze o eroare mai mica de 3 km. Lasati gargara ca deja noi stim ca 90% dintre VOI ziaristii sunteti pe mana cu coruptii si politica si …si sunteti platiti SA NU SCRIETI!

 5. O mai mare Rușine nici ca nu se putea ca acessta doamna pe numele sau Carmen Dan fosta secretara la o școala la Videle și cu un CV Neclar cu drept pe la o facultate privata a făcut praf MAI.
  Sa ai fonduri europene și sa nu modernizeze sistemul 112 înseamnă fără doar și poate ca nu ți-ai îndeplinit cu buna știință atribuțiile de serviciu.!!!!
  Trebuie luată la întrebări nu sa se ascundă sub vreun plop.Organele in drept sa aducă toți vinovații și sa-i dea pe mâna justiției.!!!!!

 6. # RAED : SĂ RĂSPUNDĂ CĂ ANGAJAȚII DE LA 112 NU ȘTIU TOPOGRAFIE, RADIOGONIOMETRIE, GEODEZIE ÎN FINAL GEOLOCAREA VIOLATEI BĂTUTĂ ; NE VICLENEȘTE : OUTTTTT !!!!

 7. Sa punem punctul unde trebue. Aceasi Carmen Dan care a distrus o institutie de rangul Ministerului de Interne. Sa nu- uitam pe un alt rau caracter care a adus-o pe aceasta incompetenta in pozitia de ministru. E puscariasul Liviu Dragnea. Ar trebui pedepsit cu puscarie si pentru alegerile nefaste ce le-a produs.
  Astia sunt oamenii pe care i-ati ales sa va conduca, Si vreti sa mai stea la guvernare !!!!.Rusine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.