DISTRIBUIȚI
cum

Pe site-ul zilelepsihiatriei.ro, medicii, asistenții, psihologii și studenții sunt invitați contra unei taxe să participe la „Conferința „Prevenția în Psihiatrie – Abordare Bio-Psiho-Socială”, care se va desfăşura ȋn perioada 7 – 10 octombrie 2021, în cadrul tradiționalelor Zile ale Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași.”
De pe site aflăm cum „manifestarea va fi organizată sub egida Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iași, a Universitătii de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași și a Colegiului Medicilor Iași.”, conferința fiind chiar creditată EMC (educație medicală continuă).

Înșelătoria constă în faptul că președintele, vicepreședintele și secretara Conferinței nu mai sunt în funcțiile de conducere de la Socola așa cum, în mod fals sunt prezentați pe site-ul zilelepsihiatriei.ro.

Astfel, Dr. Turliuc nu mai este Președinte CA din data de 16 iunie 2021, Bogdan Șaramet nu mai este manager din data de 21 iulie 2021, Dr. Raluca Ioana Prepeliță nu mai este director medical din data de 22 iulie 2021.

Cu toate acestea, firma organizatoare Focus Event SRL chiar anunță că „în cazul ȋn care există unul sau mai multe cursuri creditate separat EMC fată de Conferința Zilele Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași 2021, ȋnregistrarea la acestea se face doar cu condiția ȋnregistrarii ȋn prealabil la Conferință. Nu există posibilitatea accesării doar a cursurilor din cadrul manifestării Zilele Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași  2021 fără ȋnregistrarea prealabilă la Conferință. Orice ȋnregistrare care se face doar la unul dintre cursuri fără ȋnregistrarea la Conferință va fi invalidată, fără să existe obligativitatea din partea Organizatorilor de returnare a unor eventuale taxe de participare achitate pentru acestea.”, se arată pe site-ul conferinței.

Totodată Focus Event SRL, aparținând omului de afaceri Corneliu Rusu, anunță cu tupeu că dacă cineva ar vrea acum să anuleze participarea, aflând de exemplu că cei trei conducători ai Conferinței nu mai sunt în funcțiile de conducere de la Socola, nu se vor mai acorda rambursări, taxele percepute pentru conferința în cauză nefiind deloc simbolice:

Taxe de participare

 

Până la 26 septembrie 2021

 

După 26 septembrie 2021

 

Medici primari, specialiști 300 lei

 

400 lei

 

Medici rezidenți

 

100 lei

 

150 lei

 

Psihologi

 

100 lei

 

200 lei

 

Asistenți medicali

 

100 lei

 

200 lei

 

Studenți

 

50 lei

 

100 lei

 

1 COMENTARIU

  1. https://www.curentul.info/dezvaluiri/ai-n-ai-mingea-tragi-la-poarta-in-varianta-cu-achizitii-la-spitalului-socola/

    Analizand link-ul de mai sus cu stirea din 15 februarie si stirea de aici,nu pot sa nu remarc ca oamenii sunt destepti. Ei au de primit spaga pentru licitatie de acu 6 luni de zile si cum poate fi mai frumos si mai curat decat printr-o conferinta medicala sanchi … unde invitate sunt firmele farmaceutice care au participat la licitatia din februarie 2021 si trebuie sa intoarca favorul. Site-ul conferitei ii praf,nu au program, nu au invitati, nu au numar de credite EMC…efectiv nu stii pe ce dai banii…se pare ca au retras si presedintii comitetului conferintei.

    Dr. Serban Turliuc are experienta la a incasa bani de la firmele farmaceutice, mai bine de 30 000 de euro in anii 2017-2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.