DISTRIBUIŢI

Săptămâna trecută Agenția Națională de Integritate anunța că prietena Gabrielei Firea, Simona Butacu s-a aflat în stare de incompatibilitate pe timpul celor 4 ani în care PSD-ista a fost primar general, întrucât a exercitat simultan calitatea de membru al Consiliului de Administraţie al Spitalului Clinic de Obstetrică – Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sîrbu” Bucureşti şi funcţia de vicepreşedinte în cadrul Organizaţiei PSD Sector 6, încălcând astfel prevederile art. 187, alin. (13) şi art. 178, alin. (1), lit. f) din Legea nr. 95/2006.

Badiu nu e doar incompatibil e și habarnist

Din declarația de interese a doctorului Badiu, Director în ASSMB, completată cu seninătate, aflăm două lucruri, unul fals și unul incriminatoriu, precum și faptul că e mason, fiind membru al Marii Loje Naționale din România.
Badiu scrie în preambulul declarației că ar fi director la Spitalul Bagdasar Arseni, lucru neadevărat, el fiind membru în Consiliul de Administrație de la acest spital, iar în cadrul funcțiilor deținute acesta enumeră și funcția de vicepreședinte la PNL sector 4.

Se vede treaba că doctorul Badiu nici nu știe ce funcții ocupă, omul nepricepându-se deloc la legislație și administrație și semnând la ASSMB pe bandă rulantă tot felul de acte pe care cunoscătorii evită să le semneze.

Așa cum reiese chiar din declarația de interese, Badiu este incompatibil deoarece membrii Consiliilor de Administrație din spitalele de stat nu au voie să aibă funcții de conducere în partidele politice.
La fel ca mulți alți politruci înaintea lui, Badiu este dublu incompatibil deoarece a mai fost membru începând cu 29.09.2022 și în Consiliul de Administrație al Spitalului Burghele. Când șefa lui Badiu de la ASSMB, Oana Sivache (foto dreapta) a aflat de cazul prietenei lui Firea, Badiu a fost înlocuit din CA-ul Spitalului Burghele chiar în aceeași zi în care ANI transmitea comunicatul cu incompatibilitatea lui Butacu. Manevra lui Sivache  a fost însă inutilă deoarece fapta a fost comisă iar ANI a fost deja sesizată și în cazul lui Badiu.

Badiu e fiul mamei sale care l-a propulsat în funcția de la ASSMB

Deși l-a ajutat și i-a ținut spatele în trecut, situația prezentată arată că mămica lui Cristinel, Eugenia Badiu, o economistă unsă cu toate super alifiile, fostă director financiar contabil pe la diverse spitale din București înainte de 1989, combinatoare perfectă și bine înfiptă la PSD, nu mai ține pasul cu schimbările legislative.
Acum așteptăm comunicatul ANI și în cazul lui Cristinel Badiu care după rămânerea definitivă a raportului de constatare nu va mai avea voie să ocupe 3 ani funcții publice. Și uite-așa cariera în administrație a lui Cristinel începută cu un concurs trucat, cum altfel, DETALII AICI, se va termina brusc.

2 ARII

  1. O institutie complet inutila. Daca maine s-ar desfiinta nici nu s-ar observa. Nimic nu face pentru niciun spital. Doar aranjeaza licitatii si impune sa se angajeze toate neamurile sarace de la tara. Atat si nimic mai mult.

  2. Sivache credea ca isi salveaza si amicele punandu-le mare sefe dar nu a reusit decat sa ne dea motive de ras si barfa de cate ori interactionam cu oricare din ele… Si nu e greu sa te prinzi care sunt :-))

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.