Home Actualitate Suculenta scrisoare a amantei lui Ludovic Orban dezvăluie curvăsăria de la vârful...

Suculenta scrisoare a amantei lui Ludovic Orban dezvăluie curvăsăria de la vârful statului român

DISTRIBUIŢI

Cum poate scrie o femeie sedusă și abandonată nu poate să o facă nimeni altcineva.

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că a fost părăsită de politicianul Orban, a scris o scrisoare lungă, cu detalii incredibile din viața sa intimă cu fostul prim-ministru al României. Detaliază cu lux de amănunte  cum făceau sex, cum se iubeau în sediul din Modrogan sau la Guvern, cum se alintau și multe alte picanterii. Din scrisoare nu lipsesc nici nume grele din politica românească sau de la conducerea TAROM, unde fata era angajată și cum a fost ea propulsată în funcții politice doar pentru că era amanta lui Orban . Amanta a intitulat scrisoarea “Secretul lui Polichinelle”. Ziarul Puterea a primit scrisoarea, pe care a publicat-o integral. Citiți scrisoarea AICI.

5 ARII

  1. Curavasaraia exista in toate institutiiile statului. Amante, amanti, angajati pe posturi calde si bani multi. E o plaga de care se pare nu vom scapa niciodata.

  2. Ludovice, Ludovice , in loc sa multimesti, ca alt boscau te a scapat atunci cand ai lovit biata fetita cu masina in loc sa fiidus satyi se ia probe de singe ai „evoluat ” in timp si ai promovat tot felul de nulitati in toate domeniile si te ai tinut si de puta ! curvar de doi lei ! adevarul ca aratai si bine ! sicrtir! cum behaiai cand srigai pe kaizer ! RUSINE !! PNL !! pleaca acasa LUDOVICE !!

  3. Orban a dovedit că este un om de o calitate îndoielnică.Ca politician a dovedit că este o nulitate,dovada rezultatele guvernului sau-ZERO!Singura calitate servilismul manifestat față de Werner, laudele libidinoase aduse acestuia cu ocazia întronării că președinte PNL.Din mărturia amantei reese faptul că participă frecvent la orgii!!!!Un sfat mergi pe Centura……,

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.