DISTRIBUIȚI
robinete

Șefii din Administrația Națională Apele Române s-au întâlnit începând de ieri la o agapă la Cabana Voina de lângă Câmpulung Muscel, în timp ce ministrul Sănătății cerea bucureștenilor prudență în consumul apei de la robinete. Motivul? Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea nu a informat compania Apanova București că nivelul de amoniu din râul Argeș a crescut iar specialiștii companiei bucureștene au fost obligați să crească nivelul de clor din apă pentru siguranța populației. Numiți politic, șefii din Administrația Națională Apele Române nu s-au sinchisit prea mult și au pus de-o întâlnire la care subiectul principal a fost transformarea ANAR, condusă de omul lui Mircea Drăghici, Victor Sandu adus director general din funcția de șef de service auto, în societate comercială, prin externalizarea serviciilor de Inspecția Apelor care vor trece la Garda de Mediu, Drăghici și oamenii lui păstrând numai investițiile, adică banii publici.
Odată cu transformarea ANAR în societate comercială și activitatea de reglementare (eliberarea autorizațiilor și avizelor) va trece la Agențiile de Mediu, politrucii rămânând astfel doar cu cheltuirea banilor fără răspunderea verificărilor realizate de inspectorii de specialitate.

Măsura vine ca o compensație acordată de PSD trezorierului partidului, Mircea Drăghici pe care președintele Iohannis refuză sistematic să-l numească ministru al Transporturilor.

Surse din PSD ne-au declarat că Olguța va fi recompensată cu un loc eligibil la europarlamentare alături de Sebastian Ghiță și trei oameni ai lui Voiculescu.

9 COMENTARII

  1. Sa le crape obrazul de nemernici! va reglementa Uniunea Europeana cu sprijinul DNA situatia Avizelor si Autorizatiilor de gospodarire a apelor iar inspectia apelor va fi facuta cu protectia exclusiva a DNA!!!hai ca nu mai este mult se deschide in scurt timp o cladire tip bulau dar nu de lux, separata, cu mafia din Apele Romane si Ministerul Mediului !!

  2. Mafia siciliana, calabreza, erau mici copii pe langa „gasca” formata la Ministerul Mediului, si Administratia Nationala Apele Romane. Conducerea Mafiei, cunoscută sub numele de „Onorata societate”, este organizată sub forma unei piramide, asemănătoare cu cea din marile companii moderne. Habar nu aveti cati bani se „invart”, habar nu aveti ce sume isi bag in buzunar acesti hoti pe langa salariile grase.
    Scrieti degeaba de cativa ani despre „manarelile” din ANAR. Din cati specialisti adevarati in ape avem in aceasta tara, iata, avem un sef de auto-service. Deh, traim in românica!

  3. O intrebare, ce au facut specialistii care au fost directori pana la acesta ? pintilie – dupa el potopul , dezastru , celalalt un povestitor fara rezultate . Macar acum noi muncitorii avem salarii bune, au dat drumul la angajari, utilaje noi! Specialistii vechi din ANAR cam bat campii in ultimul timp …

  4. Ma uit acum la conferinta de presa de la Apele Romane. Vorbeste ministrul Denes, iar invitati sunt 2 directori, Dume si Cazan (printre cei mai bogati directori, prin prisma afacerilor de serviciu). De ce nu participa analfabetul mecanic auto, Sandu? Le e frica sa nu descopere presa un nou Andrusca si la ape, pe dir gen Sandu?

  5. In disperarea subinginerului DENES actualul ministru al Apelor si a lui mecanicul SANDU de la ANAR pe data de 06.02.2019 s-a declansat o actiune de control in Bucuresti legata de depistatrea unor surse de poluare tardiv si pompieristic! DODITA lingaual de serviu de la Corpul de Control al ANAR a dat alarma la toate ABA urile ca sa trimita cate 3 salariati de la Inspectiile bazinale sa vina la Bucuresti pe data de 06.02.2019 sa se cazeze si pe data de 07.02.2019 sa vina la sediul ANAR pentru analiza si pla de actiune!! ba nesimtitilor nu asa se fac controalele !!dupa o poluare care nu a fost anuntata la comanda politica de PSD!!Violica da afar incompetentii DENES si SANDU EDITAT !!actiunea va dura pana pe data de 09.02.2019 bani , benzina si resursa umana de pomana!!!

  6. Romania Tv a anuntat pe post azi 17.02.2019, poluare la Stefanesti cu ape menajere deversate intr-un canal de desecare in Iazul Piscicol zonal!! SANDU de la Apele Romane trimite echipele de control si Corpul de Control, ca parca esti director la ANAR !!NU? sau esti numai de forma !!!

  7. Mafia din ANAR si Ministerul Mediului a intrat in vrie dupa arestarea pungasului Dragnea! se asteapta controale corecte la decontarile aferente lucrarilor din toata tara promiovate politic de ANAR deasemenea se asteapta controale legate de Mafia balastierelor protejata de directorii corupti numiti poltic de PSD care au distrus si distrug in continuarea apele din Bazinele Hidrografice ale tarii!HAI DNA sunteti asteptati sa faceti curatenie !!!

  8. de ce nu verifica nimeni achizitiile la pret dublu si nic modul in care se fac angajarile . intii se intreaba ce scoala are viitorul angajat si pe urma se face tematica examenului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.