DISTRIBUIȚI

După ce Gabriela Firea a pierdut alegerile la Primăria Capitalei lumea a început să vorbească. Unii s-au dus direct la DNA încercând să-și negocieze acorduri de recunoaștere, alții, neimplicați direct, devin avertizori de integritate și dezvăluie presei ceea ce știu.

Cei mai mulți au fost iritați de faptul că managerul și directorul financiar-contabil de la Spitalul Colentina încearcă, după ce au fost persoane de nădejde în echipa celor două prietene Gabriela Firea și Turcheș Ablachim șefa de facto a ASSMB să-și păstreze joburile și după ce Vlad Voiculescu va prelua ca viceprimar domeniul Sănătății.
Directorul financiar-contabil al Spitalului Colentina, Liviu Catalin BUTUNOI-RADU (foto în medalion), este pensionar MAI și a fost șeful Logisticii MAI în perioada lui Gabriel Oprea. Butunoi a lucrat și la celebra DGIPI, fosta UM 0215, mai cunoscută ca doi și-un sfert, ca mulți alții aduși prin ASSMB de Gabriela Firea. Înainte de a lucra la Colentina, pensionarul a lucrat la Filantropia de unde a fost relocat.

De altfel, în 16 decembrie anul trecut, aflând că fostul șef al doi și-un sfert, Virgi Ardelean o vizitează aproape zilnic pe Gabriela Firea la primărie, am întrebat Biroul de Presă în ce calitate merge Vulpea frecvent în biroul primarului Capitalei. Nici până azi nu am primit vreun răspuns de la Primăria Capitalei.

Revenind la pensionarul ce conduce departamentul financiar-contabil din Spitalul Clinic Colentina, fără concurs, doar cu numire în funcție pentru șase luni, acesta a fost premiat de Junior Vasile Apostol, directorul general al ASSMB, susțin surse cel mai bine informate. După ce pensionarul MAI l-a aranjat ca medic școlar stomatolog pe fiul său Cosmin, spun sursele, pentru că nu a comentat și a plătit fără să crâcnească serviciile prestate de două firme cunoscute ca fiind apropiate conducerii ASSMB, i s-a alocat în mai 2020 și un cabinet stomatologic în incinta Spitalului Colentina unde tânărul prestează servicii medicale contra-cost.
Cele două firme la care se referă sursele noastre sunt SAG CIVIL WORKS dintr-un sat din județul Dâmbovița de unde e originar și Junior Vasile Apostol (foto plan secund) care a renovat un pavilion al spitalului și îi arhivează și documentele iar a doua e Dentstore, cunoscută ca apropiată a directorului medical al ASSMB, Turcheș Ablachim(foto prim-plan) care a livrat echipamente de protecție pentru spital de la începutul pandemiei deși e specializată pe comercializarea de aparatură stomatologică.

Cum probabil Cosmin nu a reușit prin forțe proprii să-și găsească un job în mediul privat, tati-ofițeul s-a gândit să-l țină totuși sub observație strictă, cabinetul stomatologic privat fiind la 15 metri de biroul său. Bietul copil! Ce-o fi făcut oare de îi controlează tati așa viața? Rămâne să aflăm.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.