Acasă Actualitate Jurnalista Ramona Feraru a încetat din viață

Jurnalista Ramona Feraru a încetat din viață

DISTRIBUIȚI

O nouă tragedie în lumea presei. Jurnalista Ramona Feraru a încetat din viață. Ziaristă de investigații, Ramona Feraru, a lucrat la ziarul Curentul între anii 2010-2012. Ramona era o bună colegă, o persoană săritoare de care ne vom aminti cu plăcere mereu. Redacția Curentul transmite condoleanțe familiei îndurerate.

Puteți citi AICI articolele sale.

Cei care vor să își ia rămas bun de la fosta noastră colegă, Ramona Feraru, o pot face începând cu luni după amiază, la Biserica Capra, din cartierul Pantelimon. Înmormântarea va avea loc marți, în cimitirul de lângă biserica.

Într-o intervenţie la România TV, jurnalistul  Petrişor Cană a oferit primele detalii despre decesul colegei de breaslă. „Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace! E încă o zi tristă pentru presa românească. Am aflat cu stupoare vestea de la prietenul ei şi am început să sun… Sunt chiar aici la locuinţa ei. Deocamdată sunt poliţiştii, medicul care a îngrijit-o în ultimele clipe şi probabil că urmează să vină şi cei de la IML. Ştiu că nu se simţea bine, slăbise în ultima vreme, iar ultimul telefon pe care l-a dat l-ar fi dat medicului”, a povestit Petrişor Cană.

„Este al treilea jurnalist care a ales drumul spre cer, în acest an, după Antoaneta Etves și Mihnea-Petru Pârvu.

Ramona era jurnalist acreditat pe Justiție și a realizat numeroase articole, anchete și interviuri, de-a lungul carierei.

A lucrat la mai multe trusturi de presă din România precum Evenimentul Zilei, Curentul, Gândul, Cotidianul iar timp de 15 ani a fost reporter la Realitatea TV.”, scrie evz.ro

Ultima oară când ne-am auzit a fost de ziua mea. M-a sunat și, ca de obicei, plină de viață, m-a întrebat: "Ce faci,…

Publicată de Petrisor Cana pe Vineri, 16 octombrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.