Home Dezvăluiri Tătaru și Arafat și-au abandonat „supușii” – motivul pentru care avem atâția...

Tătaru și Arafat și-au abandonat „supușii” – motivul pentru care avem atâția morți. Medicii lăsați doar cu CNCCI și fără legislație

DISTRIBUIŢI

Vătafii sistemului de sănătate din România, Tătaru și Arafat, care tratează personalul medical ca pe „supușii” propriei curți regale, dau dovadă zilnică de crasă incapacitate managerială (că sanitară știm deja).
Astăzi, la ora publicării acestui articol, sistemul este colmatat! Nimeni nu are curajul să pună „degetul pe rană”, nu arată cu degetul sau nu ridică vocea „regele este gol!”. Primim zeci de apeluri, informări faptice, punctuale sau generale despre situația din interiorul spitalelor. Medicii sunt indignați și speriați deopotrivă!
Am centralizat pentru cititorii noștri informațiile adunate de la medicii români să știm cu toții care sunt motivele pentru care se moare în România într-un ritm de câteva ori mai mare decât în Europa.
Faptic:
– spitalele dedicate pentru tratamentul COVID sunt pline (cu excepția câtorva locuri ținute strategic neocupate pentru „pilele politice”)
– spitalele de „suport COVID” care ar trebui să trateze patologia asociată fac eforturi să iasă din acest statut, vezi cazul spitalului Colentina
– spitalele non-covid care trebuie să trateze pacienții non-covid cu diversele lor patologii au capacitățile de cazare amputate prin crearea unor circuite „roșii” pentru pacienții posibil COVID pozitivi.
După clarificarea statusului pacienților, aceștia fie sunt transferați în „zona verde” și continuă tratamentul patologiei respective, fie iau drumul spitalelor COVID sau suport COVID.
De distribuirea pacienților se ocupă deja vestitul CNCCI, Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției vizitat și de președinte în starea de urgență, vezi VIDEO. Acesta este „perla coroanei” lui Arafat, înființat în 2008 și trasformat într-un aspirator de bani publici și privați din donații.
Astăzi, conform protocoalelor în vigoare, dacă într-un spital non-COVID se internează un pacient cu orice patologie dar care la testul COVID este pozitiv, se sună la CNCCI de unde, ipotetic, se primesc indicații despre spitalul de transfer al pacientului.
CNCCI centralizează locurile disponibile din întreaga țară, fie ele în spitale COVID, non-COVID sau de suport COVID. Desigur că a suna la CNCCI și a te aștepta să răspundă cineva este la fel de „sport extrem” ca și în cazul telefoanelor de la DSP (dar asta într-un articol viitor).
Când însă (VICTORIE!) răspunde cineva și „îl coordonează” apoi clar și răspicat (cum i-a educat Arafat) pe apelant să sune el, deși e doctor de gardă cu multe obligații real medicale, și să găsească singur locuri la alte spitale… ceva parcă este anormal. Sau așa trebuie să fie, domnule Arafat?
În egală măsură, la nivel de UPU (unitate de primiri urgențe) din spitalele non-COVID există astăzi pacienți COVID pozitivi, în stare gravă, unii intubați chiar, ce nu pot fi transferați niciunde din lipsa de coordonare din partea CNCCI. Medicii în aceste moment încalcă legea (în UPU, pacienții nu pot staționa mai mult de 6 ore și în secțiile non-COVID nu au voie să fie tratați pacienții cu COVID).
De aici și indignarea și temerile doctorilor care nu-și abandonează pacienții dar nu primesc nici suport din partea celor care pe viitor îi vor trage la răspundere.
Iată cum CNCCI-ul, veritabil „ghiul” pe mâna Arafatului începe să „coclească” deja vizibil pentru toți!
Întregul corp medical așteaptă de câteva zile decizii legislative care să permită să trateze și pacienții COVID și spitalele să poată angaja și specialiști infecționiști îndreptățiți să trateze și monitorizeze acești pacienți.
În acest timp Tătarul tace mâlc! сез ишеттегез, тавышлар? (asta în tătară înseamnă „se aude?”, că pare că româna nu o prea stăpânește).
Tăcerea factorilor responsabili Arafat și Tătaru și lipsa de inițiativă duc la mai multe victime…
Morții din zilele aceste domnilor sunt pe conștiințele dumneavoastră!
Cât despre responsabilitate, să observăm că Rafila, Tătaru și Cercel s-au instalat deja pe locuri eligibile de parlamentari care le vor aduce imunitate în fața cătușelor și a mascaților, doar Arafat rămâne vulnerabil. Că deh, el a vrut să cumuleze șapte funcții.

1 COMENTARIU

  1. – spitalele non-covid care trebuie să trateze pacienții non-covid cu diversele lor patologii au capacitățile de cazare amputate prin crearea unor circuite „roșii” pentru pacienții posibil COVID pozitivi.
    Care spitale noncovid ??? Spitalele de stat, normal.
    Spitalele private trebuie sa-si tripleze profitul !!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.