DISTRIBUIŢI
baricada inter

La 32 de ani distanță de la spargerea cu tancurile a baricadei de la Inter, rudele eroilor plâng nemângâiate în cimitire, iar urmașul șefului Comandamentului Trupelor de Tancuri și Auto din 1989 se înfruptă din bani publici împărțind șpăgi în stânga și în dreapta și înființând firme fantomă prin care să-și tragă numerarul în buzunare.
Astăzi Nicușor Dan s-a lamentat că pentru anul 2022 Primăria Capitalei va avea doar 200.000.000 de Euro pentru a asigura finanțarea spitalelor, pentru a asfalta și repara străzi, pentru a repara rețele de termoficare, pentru iluminat public, semaforizare, consolidarea clădirilor cu risc seismic, funcționarea instituțiilor de cultură și toate celelalte. Exact un sfert din această sumă urmează să ajungă în patru ani, prin semnătura unui funcționar public, la dublu condamnatul (deocamdată) pentru dare de mită în primul dosar și constituire de grup infracțional organizat, evaziune fiscală, spălare de bani și delapidare prin firme fantomă în al doilea dosar, Tiberiu Urdăreanu (foto dreapta). Urdăreanu este și un excelent denunțător turnând mai mulți demnitari pe care i-a șpăguit: Ludovic Orban achitat, Constantin Niță și Gheorghe Nichita condamnați, George Maior, Gabriel Oprea și Olguța Vasilescu clasați.

Poreclit în mediul de afaceri „dl. Goe”, Urdăreanu este unul din cei mai corupți români și fiul tatălui său, generalul răposat Tiberiu S. Urdăreanu, fost șef al Comandamentului Trupelor de Tancuri și Auto în vremea regimului comunist și personaj controversat al evenimentelor din 1989 când tancurile sale au trecut peste baricada de la Universitate, ucigând revoluționarii din stradă. Dl. Goe a reușit să-și treacă în CV studii superioare, absolvind două facultăți la 44 și 45 de ani, ceea ce nu l-a împiedicat însă să ruleze prin firmele sale o mare parte din banii statului român. Doar era și băiatul lui tata și nimeni nu știa mai bine ca el să dea șpăgi. Citește și Fiii generalilor Urdăreanu și Oprescu o nouă țeapă de 2,5 milioane de EURO dată pulimii

Exact la 32 de ani de când românii erau călcați cu tancurile la baricada de la Inter , Urdăreanu junior și oamenii lui se plimbă prin spitalele din administrarea ASSMB, spunând că licitația de 230.000.000 de lei aruncată în iunie pe piață de Administrația Spitalelor din București e ca și câștigată de o firmă din Grupul UTI. Serviciile de mentenanța preventivă și predictivă a instalațiilor din cele 19 spitale pe care urmează să le presteze Urdăreanu se suprapun însă perfect cu atribuțiile înșirate în fișele de post ale celor peste 250 de oameni care sunt angajați de ani de zile în cadrul personalului tehnico-administrativ din spitale și care fac și acum această activitate. Citește și 200 milioane de EURO de la METROREX pentru prietenul generalului Oprea, Tiberiu Urdăreanu

I-am întrebat săptămâna trecută pe controversatul JR Vasile Apostol (foto stânga), directorul general interimar al ASSMB și pe noul său protector, Primarul General Nicușor Dan, ce intenționează să facă după semnarea contractului cu angajații de la Serviciile Tehnice și Administrative din spitale pentru că într-o administrație corectă nu se pot deconta de două ori cheltuieli pentru aceleași servicii.
Nici Apostol și nici Nicușor nu au transmis vreun răspuns dar a făcut-o liderul Sanitas București, Viorel Hușanu. Când l-am întrebat dacă știe ceva despre situația electricienilor, instalatorilor, fochiștilor, muncitorilor și inginerilor din spitale în situația externalizării mentenanței, sindicalistul ne-a răspuns că nu știe absolut nimic, că sindicatul lui e reprezentativ și că va reveni cu un răspuns. Ceea ce a și făcut.
Hușanu ne-a spus azi că a vorbit cu Apostol, cu salariați și cu manageri ai celor 19 spitale. Apostol i-a confirmat că nu concediază pe nimeni iar oamenii s-au declarat bucuroși că ASSMB le trimite ajutoare care să le ușureze munca, confirmând astfel că de fapt angajații și firma externă vor face fix același lucru.

Iată cum, deși DNA nu are competență să ancheteze evenimentele din 1989 și responsabilii de atunci au scăpat basma curată, eroii de la Inter putrezind la doi metri sub pământ, poate însă să-i oprească pe urmașii corupți ai militarilor represivi din 1989. Citește și Tiberiu Urdăreanu mai tare ca Sebastian Ghiță la contracte cu statul pe IT?

Despre mânărelile din caietul de sarcini al licitației ce urmează a fi câștigată de UTI a puteți citi pe larg AICI.

Dreptate, ochii plânși vor să te vadă!

2 ARII

  1. Dar cine dracu apara si clanul asta Urdareanu ca se tot scrie despre ispravile astora de dupa 1990 incoace deci au trecut pe rand la conducerea Romaniei si uni si alti si lor nu li s-a intamplat nimic,deci ori presa care i-a acuzat de atatea fraude minte ori justitia din Romania si-a facut treaba la comanda politica motiv pentru care politicieni le-au aprobat judecatorilor salarii mari si le-au dat si lege pentru pensii speciale,mergand pe rationamentul”mai judecatorilor voi aveti voie sa condamnati gainari,pentru cazuri mai mari stati in banca voastra pana va dam noi aprobare”.
    Am spus asta din cauza declaratiilor lui A.Nastase si L.Dragnea care cu toate ca au luat pedepse simbolice s-au declarat victime ale statului paralel(pentru ca nu este cinstit si drept ca dupa ce au furat toti impreuna din bani Romaniei doar uni”printre care si ei”sa fie pedepsiti) ce este in paranteze nu a spus Bombo nici Dady direct dar asa se intelege.

  2. v -ati intrebat vreodata unde s-a facut prima privatizare si cine a dirijat-o, sa scaüpe un escroc de puscarie?? e tatal procuro al unei femei celebre in drept.. toata democratia este o frumoasa mascarada, ce acopera escrocheriile si falsurile din acte..

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.