Home Dezvăluiri Licitația la STS câștigată de S&T exact cum am anunțat, în asociere...

Licitația la STS câștigată de S&T exact cum am anunțat, în asociere cu Ghiță

DISTRIBUIŢI

În luna martie 2015 am dezvăluit că licitațiile de la STS sunt dedicate firmei S&T, condusă de soțul celei mai bune prietene a lui Marcel Opriș, șeful STS. Scriam la momentul respectiv că licitația în valoare de 57,04 milioane RON pentru “Extinderea infrastructurii informatice a Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență (SNUAU) până la nivelul resurselor mobile ale agențiilor de intervenție ambulanță și SMURD și al Unităților de Primiri Urgențe” va fi câștigată de firma S&T.
S&T România este subsidiara locală a furnizorului austriac de soluții IT cu același nume cu afaceri estimate la 34 milioane de euro anul trecut. S&T a achiziționat anul trecut compania Quality Business Solutions ERL ce a fost deținută integral de Dumitru-Octavian Nicolau.
Ca urmare a acestei preluări Octav Nicolau devine Președinte Executiv al Consiliului de Administrație al firmei S&T.
Quality Business Solutions ( QBS ) a câștigat în trecut nenumărate contracte la STS, peste 60 de contracte, de milioane de euro.
Soția lui Octavian Nicolau, Iuliana Nicolau este cea mai bună prietenă a soției lui Marcel Opriș, Camelia Opriș. Până în anul 2012 Camelia Opriș a fost salariată firmei de consultanță a lui Octavian Nicolau, la firma OMNIVISION CONSULTANȚĂ SRL.
Astăzi s-au anunțat câștigătorii la această licitație.
Conform datelor din SEAP, la această licitație au fost depuse 8 oferte, fiind declarată câștigătoare oferta depusă de asocierea Teamnet Project Management Solutions, Teamnet International, Dedalus Teamnet și S&T Romania.

Celelalte ofertante au fost

    1. Asocierea dintre Mira Telecom SA, Mira Technologis Group SRL si Radcom SRL, avand ca subcontractant pe Logic Computer SRL.
    2. Asocierea Elsaco Solutions SRL, Greensoft SRL
    3. Ericsson Telecommunications Romania SRL, avand ca tert sustinator pe Ericsson AB Suedia
    4. Asocierea Felix Telecom SRL si Info World SRL
    5. Asocierea dintre Beta 80 SpA, avand ca subcontractant Net Brinel SA
    6. Romsys SRL
    7. Asocierea Hewlett-Packard (Romania) SRL, Provus Service Provider SA, avand ca subcontractanti pe Ageximco SRL si pe Iello-Dev SRL

Vă mai mirați că STS nu a putut să localizeze avionul prăbușit în Apuseni? Aura Ion a trebuit să moară la 24 de ani pentru că niște incompetenți pe toată linia nu au fost în stare să localizeze avionul prăbușit înainte unor țărani fără busole și fără aparatură de 13 milioane de Euro.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.