Home Dezvăluiri Lista angajaților fictivi la Direcția de Asistență Socială din Sectorul 3

Lista angajaților fictivi la Direcția de Asistență Socială din Sectorul 3

DISTRIBUIŢI

Printr-o scrisoare adresată ziarului Curentul, membrii de sindicat indignați de angajarea fictivă a unor persoane la DGASPC Sectorul 3 ne-au transmis numele acestora.
Intrucat primarul doctor Robert Negoita garanteaza ca nu au existat angajari fictive, iar cei care si-au permis sa faca treaba asta sa plateasca, ii adaugam la “analiza ampla” care a fost demarata de el, evident pentru “grija in cheltuirea banului public” si pe urmatorii angajati din DGASPC 3 de care nu a auzit nimeni (detasati in 2014):

Oprea Camelia Alexandra

Anton Loredana Petruta

Nastase Petruta Cristina

Iacob Alexandra Valeria

Bardan Laurentiu

Ciobotaru Adrian Cristian

Filip Cristian

Ionita Leontina

Tugui Adrian Alexandru

Nagy Raducanu Mihaela

Turiac Alexandru

Vasilescu Emilian Sabin

Asmarandi Alina Ioana

Serban Alin Alexandru

Militaru Ramona Alexandra

Iancu George Andrei

Palade Tudor Valentin

Radu Angelica Daniela

Ghita Andrada Elena

Marin Mihai

Josceanu Irina

Costache Alexandru Andrei

Garofil George

Chitei Cristian

Varasteanu Ion Viorel

Mihai Anca Irina

Mentionam ca acestia sunt doar o parte dintre cei care beneficiau de “banul public” cheltuit cu grija, ani de zile, sub conducerea Marioarei Georgeta Terciu (director general adjunct la nivelul anului 2014 venita prin detasare cu un salariu de 4277 – aproape dublu fata de un director de la acea vreme, acum director general plin) detasata de Robert Negoita sa “eficientizeze activitatea”, impreuna cu Elena Marculescu (detasata si ea ca director resurse umane cu acelasi salariu de 4277 lei, intre timp retrasa in Primarie, la inceputul lui 2018).

Pentru a observa discrepantele de salarii dintre fictivii lui Negoita detasati in DGASPC3 si angajatii normali ai institutiei, va incurajam sa solicitati un stat de personal din data de 02.06.2014 – aprobat de Mihaela Ungureanu – detasata si aceasta de RN pe 25.11.2013, tot pentru eficientizare, pentru un an de zile, ca director general – precum si state de personal pentru anii 2015, 2016, 2017.

Precizam ca presa se poate informa despre angajatii fictivi direct de la conducerea DGASPC3 si primar astazi, 14.03 la ora 15.30 in Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12-14 (in spatele pietei Minis), unde va avea loc sedinta cu toti sefii institutiei.

Membrii de sindicat

1 COMENTARIU

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.