Home Dezvăluiri Pe cine a paradit „micul turnător”? Vlad Cosma suna procurorii noaptea să...

Pe cine a paradit „micul turnător”? Vlad Cosma suna procurorii noaptea să facă denunțuri urgente și realizări de flagrante

DISTRIBUIŢI

Copiii fostului președinte al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma l-au făcut atât de mândru pe tatăl lor încât acesta i-a făcut pe rând deputați, PSD bineînțeles. Oameni fără onoare, băiatul, Vlad, a devenit un turnător ordinar la organele de anchetă iar fata, Andreea, a devenit amanta procurorului Portocală după ce acesta a percheziționat-o domiciliar. Corporal, probabil, mai târziu.
Astăzi, vă prezentăm lista turnătoriilor făcute de Vlad Cosma, poreclit „micul turnător”, în fața procurorilor și/sau a polițiștilor judiciari.

Toate informațiile provin din dosarul penal deschis la plângerea micului turnător împotriva procurorilor Onea și Negulescu, procuroarea Elena Iordache având obligația să administreze probe și în apărare și în acuzare. Curat ghinion pentru gângavul fost deputat.
Vlad Cosma de-a lungul timpului, cu fața lui imatură era tolerat pe la diverse discuții ale oamenilor mari. Tot ce se povestea era povestit ulterior de micul turnător organelor de anchetă:

1. Turnătoria foarte mediatizată cu listele electorale din Republica Moldova împotriva lui Sebastian Ghiță.
2. În 19.12.2016, după ce Sebastian Ghiță a reușit să fugă, Vlad Cosma s-a prezentat la procurorul Negulescu Mircea, care între timp se despărțise de gurista Andreea și l-a anunțat că Ghiță, înainte de a fugi a înregistrat 20 de emisiuni în sediul RomâniaTV, detaliind chiar ordinea episoadelor. Negulescu a înregistrat toată discuția din care reiese că Vlad Cosma i-a solicitat lui Negulescu inclusiv să-i pună la dispoziție un dispozitiv de localizare pe care să i-l predea unui cunoscut de-al lui Sebi.
3. Vlad Cosma a denunțat-o pe Anca Boagiu.
4. Vlad Cosma l-a denunțat pe omul de afaceri Petrică Ușurelu, patronul firmei PIRITEX, care ar fi făcut evaziune fiscală, fiind acum trimis în judecată.
5. Vlad Cosma l-a denunțat inclusiv pe tatăl lui, pe care l-a înregistrat cum discuta cu Daniel Savu, fost senator PSD. Cosma Senior și Savu povesteau cum au șantajat un om de afaceri din Ploiești.
6. Într-o seară la ora 23.00 Vlad Cosma l-a sunat pe Negulescu să-i spună că e urgent să depună un denunț. Cei doi s-au întâlnit la sediul DNA Ploiești iar micul turnător l-a denunțat pe procurorul Cătălin Ceort de la PÎCCJ, condamnat deja în urma flagrantului realizat de procurorii DNA Ploiești, la 4 ani cu executare pentru luare de mită. Cosma i-a spus lui Portocală că trebuie să-i ducă 200.000 de Euro lui Ceort care îi anchetează pe el și pe Andreea.
7. Vlad Cosma a participat la un dosar de șantaj îndreptat împotriva lui Daniel Savu, fost senator PSD, „prin punerea la dispoziție a înregistrării”.
8. Vlad Cosma l-a denunțat pe Liviu Tudose, șeful Parchetului Curții de Apel Prahova că se întâlnește în secret noaptea la domiciliul său cu Sebastian Ghiță căruia îi dă informații din dosarele de urmărire penală.
9. Vlad Cosma l-a denunțat pe Sebastian Ghiță pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

Și desigur, Vlad Cosma i-a denunțat pe cei doi procurori ai DNA Ploiești pentru că l-ar fi „constrâns” să-l denunțe pe Ghiță. Constrângerea s-a realizat prin amenințarea de către Negulescu că-și arestează iubita, pe Andreea Cosma, sora turnătorului care deja îi spunea „cumnate”. Dar asta nu i s-a părut ireal procuroarei Iordache care s-a uitat la televizor, i-a văzut pe micul turnător și pe guristă și s-a sesizat indignată din oficiu.
Chiar dacă televiziunile Antena 3 și Romania TV au încercat să-l prezinte pe Vlad Cosma ca pe un erou luptător pentru „drepturile omului” și pe Andreea Cosma ca pe o hărțuită neprihănită, acum se vede clar că Vlad are turnătoria în sânge și chiar se pricepe băiatul, iar Andreea de fapt îl invita ea pe Negulescu prin hoteluri, vezi AICI. Nu reiese dacă și ea se pricepe dar se subînțelege.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.