Home Dezvăluiri Președintele Israelului: cumpărăm România. Kovesi, spionată de firma unui fost șef Mossad

Președintele Israelului: cumpărăm România. Kovesi, spionată de firma unui fost șef Mossad

DISTRIBUIŢI

Pe 10 octombrie 2007, la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, președintele Israelului, Șimon Peres declara că Israel cumpără Manhattan, Ungaria, România şi Polonia (țara de origine a lui Peres) (înregistrarea video la sfârșitul articolului). Pe 03 aprilie 2016  Ron Weiner și David Geclowicz sunt arestați de Tribunalul București pentru că “au constituit un grup organizat în vederea comiterii mai multor infracțiuni de hărțuire și infracțiuni informatice constând în efectuarea de multiple apeluri cu caracter amenințător (…) precum și atacuri de tip phishing (înșelătorii electronice – n.n.) în vederea sustragerii credențialelor de acces și ulterior compromiterii conturilor de poștă electronică, activițăți urmate de violarea secretului corespondenței, copierea și transferul fără drept al conținututului acestora. Mobilul întregii activități infracționale a grupării a constat în încercarea de compromitere a imaginii procurorului-șef al DNA, prin încercarea „de a găsi activități de corupție”, după cum consemnează judecătoarea Elena Burlan în mandatul de arestare prezentat de Riseproject AICI.

Infracțiunile s-au comis în martie și aprilie 2016.

Cei doi, precum și coordonatorii lor, doi (foști) ofițeri Mossad, Dan Zorella și Avi Yanus „ale căror date de identificare complete nu au putut fi stabilite în acest moment”, după cum consemnează judecătoarea Burlan și, am adăuga noi, nici nu vor putea fi stabilite pentru că umblă vorba că din Mossad ieși doar cu picioarele înainte, sunt anchetați de DIICOT pentru că împreună cu alți angajați ai firmei israeliene BLACKCUBE au pus la cale supravegherea informativă a trei persoane din familia și anturajul Codruței Kovesi.

Președinte de onoare a Blackcube a fost până pe 17 martie 2016 când a decedat, Meir Dagan, născut sub numele de Meir Huberman la Novosibirsk, în Rusia, fost șef al Mossad din 2002 și până în 2011. Militar de carieră, Dagan trece în rezervă în 1995, la 50 de ani, fiind rechemat în 1996 în serviciul public, când primul ministru Șimon Peres l-a cooptat în „statul major de luptă contra terorismului”, ca adjunct al lui Ami Ayalon, devenind ulterior șeful Mossad. Sub conducerea sa Mossadul a eliminat importanți conducători de organizații teroriste cum ar fi Imad Murniye, comandantul „militar” al Partidului lui Allah – Hezbollah din Liban, într-un atentat la Damasc, Mahmud al Mabhuh, din conducerea organizației palestinene islamiste Hamas într-un atentat la Abu Dhabi precum și încetinirea programului nuclear al regimului lui Bashar al-Assad din Siria și al ayatollahilor din Iran (informații nerecunoscute vreodată oficial). Tot sub conducerea lui Dagan, inginerul palestinian din Hamas, Dirar Abu Seesi a fost răpit dintr-un tren ucrainean de persoane necunoscute, apărând după trei săptămâni arestat în Israel.
Contactat de RISE Project, procurorul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat că e vorba de un subiect clasificatși că nu știu încă cine e beneficiarul activităților de spionaj, adică cine a angajat firma israeliană Black Cube.

Surse judiciare susțin că firma Black Cube a fost angajată cel mai probabil de un inculpat într-un dosar de la DNA.

Nu putem să nu observăm că pe 15 Martie 2016, trei israelieni foarte bogați erau arestați preventiv în lipsă de Curtea de Apel Brașov, la cererea DNA:
-TAL SILBERSTEIN, om de afaceri, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență și complicitate la spălarea banilor;
-SHIMON SHEVEZ și BENJAMIN „BENY” STEINMETZ, oameni de afaceri, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, complicitate la trafic de influență și complicitate la spălarea banilor;

{youtube}ohtU7x6dKb8{/youtube}

 

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.