Acasă Dezvăluiri Șeful ASSMB a propus pentru conducerea Spitalului Gomoiu o incompatibilă. Primarul General...

Șeful ASSMB a propus pentru conducerea Spitalului Gomoiu o incompatibilă. Primarul General a refuzat numirea

DISTRIBUIȚI

Săptămâna trecută Nicușor Dan a prelungit mandatele managerilor spitalelor din subordinea ASSMB, cu excepția celui al lui Mircea Lupușoru, managerul Spitalului Colțea. Conform practicii, directorul general al ASSMB face propunerile, iar primarul general face numirile. Surse bine informate ne-au declarat că JR Vasile Apostol, directorul general interimar al ASSMB, numit de Firea și nedestituit încă de Nicușor Dan, a înaintat pentru funcția de manager al Spitalului Gomoiu propunerea ca actuala directoare medicală, Diana Ionescu să ocupe funcția. Desemnarea și verificarea ca doctorița Diana Ionescu să corespundă criteriilor au fost făcute de Cristinel Badiu, DIRECTORUL DIRECȚIEI MANAGEMENT ȘI STRUCTURI UNITĂȚI SANITARE din ASSMB, cel căruia i s-a organizat un concurs cu dedicație așa cum am dezvăluit AICI. De altfel, Badiu este și singurul admis în urma condițiilor din anunțul de concurs creionate special pentru el, ceea ce îi poate aduce lui Apostol, disperat să-i devină util și lui Nicușor cum a fost pentru Firea, probleme penale. Reamintim că Apostol este cel care a plătit peste un milion de Euro din banii spitalelor pentru reclamele deșănțate difuzate în presa pro-PSD, într-o încercare penală de a-i mai obține un mandat mahalagioaicei de Voluntari.

Când propunerea pentru șefia Spitalului Gomoiu a ajuns la Primarul General, acesta a verificat declarațiile de avere ale Dianei Ionescu și a constatat că în 2019 și 2020 aceasta a fost în incompatibilitate, fiind și director medical și manager al unui proiect cu fonduri europene POCU 91/4/8/108207. Mai mult ea a desfășurat și activitate în cadrul PFA Ionescu Diana 2018.

Articolul 181 aliniat (9) din Legea 95/2006 prevede că unele din dispozițiile referitoare la incompatibilități și la conflictul de interese pentru manager se aplică și directorului medical, incluzând-o și pe cea care interzice „exercitarea oricărei activități sau oricărei altei funcții de manager, inclusiv cele neremunerate”.

Cu atât mai grav cu cât această activitate era remunerată, lacoma Ionescu nemulțumindu-se doar cu salariul de director medical așa cum prevede legea. Dar și mai grav este că Diana Ionescu este menținută în continuare în funcția de director medical deși Apostol & Co, după refuzul primarului de a o numi manager, au luat la cunoștință de incompatibilitatea în care aceasta s-a aflat. Reamintim și că directorul medical Diana Ionescu este una din persoanele care au închis ochii la furăciunile din spitalul Gomoiu unde supraevaluările depășeau 2000%. Detalii AICI.

5 COMENTARII

  1. INCOMPATIBILA ESTE SI ACUM IN FUNCTIE DE DIRECTOR MEDICAL, POST PE CARE SI L-A SCOS LA CONCURS, DESI MANAGERUL ERA INTERIMAR. IAR PT FUNCTIA DE MANAGER DE PROIECT POCU, N-A CORESPUNS DE LA INCEPUT, EXISTAND SI AICI ANUMITE CONDITII. A UMPLUT SPITALUL CU OAMENII ADUSI DE EA, INCLUSIV MENAJERA MAMEI EI, PE CARE A ANGAJATO CA INFIRMIERA.
    A ANGAJAT OAMENII IMPUSI DE ASSMB, FARA SA STEA PE GANDURI. A OBTINUT NUMIREA DE MANAGER, ULTERIOR ANULATA, ANUNTAND NOUA ECHIPA LA RAPORTUL DE GARDA, APOI SUSTINAND CA NU STIE DESPRE CE ESTE VORBA :))

    • Nu Escule,cuvantul ONOARE nu exista in vocabularul politistilor,daca ne amintim cum a mintit cand a venit dintr-o tara unde era Covid ofiterul ala pensinor cu grad mare,minciuna care a avut ca efect inbolnavirea mai multor oameni din Spitalul Gomoiu dupa care nu am auzit sa fi fost condamnat macar cu suspendare sau sa fie pus sa plateasca tratamentul pentru cei contaminati de el plus amenda penala asa cum ar fi facut un om onorabil care isi asuma greselile si plateste pentru ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.