DISTRIBUIȚI

Astăzi directorul general al ASSMB, Vasile Apostol, zis și GYM după numărul de la BMW-ul vechi deja de 6 ani pe care și l-a dat în comodat la instituție ca să nu mai plătească el întreținerea și reparațiile (Detalii AICI), a depus, conform unor surse concordante, la Primăria Capitalei noua organigramă a ASSMB prin care desființează Serviciul Suport Spitale și Serviciul Administrativ-Patrimoniu și transformă Biroul Control Intern Managerial și Integritate în Direcție iar Biroul Audit Intern se transformă în Direcție.

Adică Apostol concediază angajați cu salarii mici și înființează noi posturi de conducere cu salarii și beneficii aferente deși directorii spitalelor întrebați despre angajații Suport Spitale (juriști, experți în achiziții etc.) i-au transmis în scris lui Apostol că aceștia sunt profesioniști și foarte necesari. Dar GYM nu a ținut cont de răspunsurile directorilor de spitale și a decis totuși să desființeze departamentul, în primul rând pentru a o concedia pe avertizoarea de integritate Lavinia Coțofană, așa cum ziarul Curentul a dezvăluit cu mult înainte deși GYM a negat vehement, invocându-l chiar pe Dumnezeu. VEZI AICI.

Preocupat cu astfel de chestii, Apostol a fost surprins în această seară când în două spitale din administrarea sa au apărut două situații explozive.

O pacientă de la Spitalul ”Victor Babeş” din Bucureşti a murit, după ce ar fi fost detubată din greşeală de către un brancardier care s-a dus într-un salon ATI să ridice un pacient decedat dar a încurcat persoanele și pur și simplu a ucis femeia detubând-o. Poliţiştii de la Omoruri şi procurorii au demarat o anchetă.

În același timp, la Colentina a izbucnit un focar de COVID după ce directorul interimar al Spitalului Colentina, Remus Mihalcea a fost în concediu de odihnă în ultima lună, timp în care a fost în campanie electorală în județul Argeș unde a obținut un post de deputat din partea PSD. În locul lui l-a lăsat ca interimar al interimarului pe directorul financiar-contabil, pensionar MAI, Liviu Cătălin BUTUNOI-RADU care trebuia să ia toate măsurile pentru ca personalul să fie în siguranță. Iată însă că nu mai puțin de 9 persoane au primit în această seară vestea că s-au infectat la serviciu: interimarul interimarului, directorul medical, directorul de îngrijiri, 3 angajate de la salarizare, o angajată de la RUNOS, o angajată de la Achiziții și un asistent de la Serviciul de Supraveghere și Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale.

Restul angajaților de la administrativ așteaptă rezultatele testelor prelevate.

Directorul General al ASSMB tace mâlc despre toate acestea, ultima comunicare publică a lui Vasile Apostol fiind de pe vremea de tristă amintire a lui Firea din 11 septembrie (vezi foto). Și asta în plină pandemie. N-o avea ce să comunice că plătește la Biroul de Comunicare și Relații Publice 6 angajați care nici măcar nu-și fac datoria să răspundă la întrebările jurnaliștilor, având o productivitate a muncii de sub un comunicat pe lună.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.