DISTRIBUIȚI
Udrea e însărcinată fosta sefa aep

Judecătorii Curții de Apel București au admis contestația Anei Maria Pătru la decizia TMB care îi menținea ultimul control judiciar pe care-l mai avea, instituit de procurorii DNA în septembrie 2017, în al doilea dosar de corupție în care este judecată. Prietenă foarte bună cu Elena Udrea, fugită în Costa Rica la începutul acestui an, Pătru este acuzată de încasarea unor șpăgi cumulate ce depășesc 2 milioane de EURO.
Fosta șefă AEP care visa să ajungă președinta Organismului Electoral Mondial s-a apărat susținând că șpăgile primite de la bărbați erau de fapt bani pentru sex iar cele primite de la femei erau cadouri: un apartament în zona de nord a Capitalei primit cadou din prietenie și un Range Rover primit de la amant, ea fiind măritată. Despre șpăgile primite în gentuță și din care și-a cumpărat un apartament în Mamaia, o vilă în Pipera, foarte multe haine de firmă și ceasuri Hublot, Pătru a susținut în fața procurorilor că avea sutele de mii de Euro de la bunica ei, o femeie amărâtă de la țară. Pentru toate acestea, Pătru e deja judecată, șpăgile fiind probate de procurori.
Jurnaliștii Antenei 3 au aflat însă, probabil dintr-un al treilea dosar care încă e în faza de urmărire penală, că acasă la Pătru s-au găsit lenjerie intimă și poșete de 800.000 de Euro. Detalii AICI.
Cum orice demnitar este obligat să depună declarații de avere am însumat și noi veniturile lui Pătru și ale soțului său din anii 2009-2015, obținând suma de 346.000 de EURO vezi AICI. Așadar din 346.000 de Euro, Pătru și soțul său încornorat au trăit în lux timp de 7 ani, au cheltuit pe imobile 857.607,42 EURO, iar pe genți și lenjerie intimă încă 800.000 De Euro.

Nu-i așa că e nevinovată și se califică pentru azil politic în Costa Rica?

În fotografie, de la stânga la dreapta: Elena Udrea, fost ministru condamnată la 6 ani de închisoare cu executare, fugită în Costa Rica;

Alina Bica, fostă șefă DIICOT, condamnată la 4 ani cu executare, fugită în Costa Rica

Ana Maria Pătru, fosta șefă AEP, necondamnată încă și posibil încă în România.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.