Home Dezvăluiri Sugativă de milioane de Euro, pupila lui Mihalache aduce la „cunoștiință” că...

Sugativă de milioane de Euro, pupila lui Mihalache aduce la „cunoștiință” că dă în judecată TRANSELECTRICA, pe Coșea și pe ceilalți „membrii”

DISTRIBUIŢI

Absolventă de Drept la Universitatea Ecologică, angajată la Transelectrica la „juridic” și avansată în numai câteva luni ca membră a Directoratului, Alina Elena Teodoru e pupila „premierului din umbră”, Costin Mihalache, șeful cancelariei lui Dăncilă adică persoana care aviza inițiativele care îi erau prezentate premierului. Mihalache a recunoscut că Dăncilă lua decizii numai după ce Cancelaria argumenta pro sau contra unei propuneri.
După demiterea guvernului Dăncilă în Parlament, plini de curaj, membrii Consiliului de Supraveghere al Transelectrica, condus de Mircea Coșea nu i-au mai prelungit mandatul lui Teodoru în Directorat. Individa, prin prietena sa, Ioana Octavia Croitoru a supt de la stat în 4 luni 21.298.032,6 lei. Detalii AICI.
Rănită că Mircea Coșea a dat declarații ulterior ejectării sale din Directorat, Teodoru a trimis o scrisoare Consiliului de Supraveghere, plină de greșeli în care îi reproșează că declarațiile sale îi aduc „atingere prestigiului profesional si imi dauneaza planului de cariera, intr-o industrie caracterizata printr-o concurenta acerbă”. Ca să fie clar, concurența acerbă pentru ea este doar la pixurile pesediștilor care-și numesc nevestele, amantele, copiii, neamurile și slugile pe funcții pentru care nu au nicio experiență dar plătite cu bani grei.

Vă prezentăm scrisoarea acestei închipuite:

„Catre: Consiliul de Supraveghere al CNTEE Transelectrica SA
In att: Dlui Mircea Gheorghe Dumitru COSEA – Presedinte Consiliu de Supraveghere
Stimate Dle Presedinte,
Subsemnata Alina Elena Teodoru, fosta membra in Directoratul Traselectrica incepand cu data de 21.06.2019, am luat cu stupoare la cunostinta prin intermediul mass-media de motivele pentru care Consiliul de Supraveghere al CNTEE Transelectrica a decis sa nu imi reinnoiasca mandatul a carui perioada a expirat la data de 20.10.2019.
Fara doar si poate ca deciziile de numire cu mandat al membrilor Directorat apartine CS in momentul desemnarii persoanelor, Dumneavoastra si ceilalti membrii CS avand responsabilitatea selectiei celor mai buni manageri pentru Compania Transelectrica, conditii in care, sub nicio forma, prezenta adresa nu are ca obiect punerea in discutie a desemnarilor pe care le-ati facut in sedinta din data de 16.10.2019 decizia si raspunderea va apartin.
Ceea ce este insa de neinteles pentru mine sunt modul si sustinerile prin care ati inteles sa motivati public decizia de a nu imi prelungi mandatul provizoriu.
In primul rand, tin sa subliniez ca nu era necesara si nici uzuala 0 astfel de justificare. avand in vedere ca mandatul meu era unul provizoriu, calitatea de membru Directorat incetand odata cu implinirea termenului pentru care a fost incheiat, respectiv 20.10.2019.
Mai mult, asemenea explicatii nu au fost date in nicio situatie in care mandatele altor membrii de Directorat au expirat si nu au mai fost reinnoite.
Caraterul de exceptie aplicat persoanei mele releva nu numai din abordarea particulara ci si caracterul subiectiv al deciziei luate in CS. Concertarea actiunilor asupra persoanei mele s-au evidentiat si pe parcursul interviului sustinut de subsemnata in sedinta de CS din data de 16.10.2019, cand dvs. ati afirmat ca Dna Presedinta a Directoratului TEL, Anastase Claudia Gina “nu vrea sa lucreze cu dvs” (adica cu mine), iar un alt membru CS mi-a indus faptul nu sunt dorita si_ca ar trebui sa fac un pas in spate, asa cum si dansa a facut in ocazii similare. Am tacut in sedinta, nevrand sa pun in lumina lipsa de deontolgie a membrilor CS, care practic imi faceau dovada ca alegerea dansilor in ceea ce ma priveste nu are legatura cu activitatea sau profesionalismul meu, ci cu simpatiile de ordin personal ale dnei Anastase, iar onorat CS, in ciuda misiunii si obligatiilor pe care le are, face o selectie motivata de interese particulare.
Fara sa va aprob conduita, am inteles decizia luata in ceea ce ma priveste in sedinta de CS si am acceptat-o ca atare. Stupoare insa, ca si cum nu ar fi fost suficient tratamentul “special” la care am fost supusa, ati ales sa interveniti public, in data de 16.10.2019 la postul de televiziune Realitatea TV in cadrul emisiunii Prime Time News la ora de maxima audienta, sa motivati in mod exceptional faptul ca nu mi-ati prelungit mandatul, aducand ca sustineri afirmatii total false. Afirmatiile Dvs calomnioase Dle Presedinte, imi aduc atingere prestigiului profesional si imi dauneaza planului de cariera, intr-o industrie caracterizata printr-o concurenta acerba si o exigenta la cote ridicate, fiind preluate de agentii specializate de monitorizare a presei (ex. Klarmedia) care au incheiate contracte pentru servicii specifice cu majoritatea companiilor care activeaza in domeniul energiei.
Totodata, afirmatiile Dvs. Dle Cosea, facute nu numai in nume personal, dar si in numele intregului CS Transelectrica, pe cale de consecinta chiar a Companiei CNTEE Transelectrica, nu numai ca ma prejudiciaza, dar sunt efectiv imposbil de inteles, atata timp cat exact subiectul nefondatelor motivatii enuntate pe post (pierderea proceselor cu OAVT) l-am clarificat in discutia personala avuta cu dvs in data de 11.10.2019 si totodata in cadrul sedintei de CS din data de 16.10.2019, explicandu-va realitatea faptica.
Ca lucrurile sa capete si caracter rizibil, dle Cosea, va mentionez urmatoarele:
Pe perioada mandatului subsemnatei de membru Directorat, coordonatorul Directiei Juridice, care avea responsabilitatea a ceea ce se intampla in subordinea lui, nu eram eu ci dl Savu Adrian; recte dansului probabil trebuia sa nu-i mai prelungiti mandatul pe baza capetelor de acuzare facute public; dar nici acest lucru nu s-ar fi sustinut nici in ce il priveste pe dl Savu, intrucat, tot pe perioada mandatului meu ca membru Directorat, nu numai ca nu s-a pierdut niciun proces nefiind pana la acest moment pronuntata nicio sentinta definitiva, din contra, Transelectrica a avut o sentinta favorabila in cauza cu dnul Lohan Octavian (fost membru Directorat) !!
Sumarizand, dincolo de selectia de catre CS a membrilor de Directorat, ,ati facut public cu buna stiinta dle Cosea Mircea afirmatii lipsite de substanta reala la adresa mea, aducandu-mi acuzatii pentru ceva ce nu corespunde realitatii si care nici macar nu erau in responsabilitatea mea ca membru Directorat.
In fata unei asemenea stari de fapt, cu consecintele in plan personal si profesional pe care le voi suporta ca urmare a actiunilor dvs constient rauvoitoare, va aduc la cunostiinta dle Cosea Mircea, ca imi rezerv dreptul de a ma adresa instantelor de judecata pentru repararea imaginii si prestigiului profesional si pentru plata de daune interese.
In ceea ce priveste responsabilitatea mea fata de Compania pe care am condus-o Si reprezentat-o ca membru Directorat, va asigur dle Presedinte de prezentarea unui memoriu actualului / viitorului ministru de resort, care sa ajute autoritatea coordonatoare reprezentanta a Statului, actionar majoritar al Companiei, sa repuna lucrurile in limitele rigorii si a legalitatii cerute de importanta CNTEE TRANSELECTRICA SA in economia si societatea romaneasca.
Fata de cele mentionate mai sus , va rog sa permiteti punerea la dispozitie a procesului verbal al sedintei de CS din data de 16.10.2019.
Cu stima,
A Teodoru”
Să vedem cu ce o să probeze în instanță prestigiul său profesional. Hai că e amuzantă.

Citește și „Soțiile și pupilele mahărilor din politică băgate de PSD să toace și banii Transelectrica SA”

1 COMENTARIU

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.