Acasă Dezvăluiri SURSE: Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, escapade cu o iubită...

SURSE: Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, escapade cu o iubită superbă pe banii instituției. Vezi foto și video

DISTRIBUIȚI

„Corupția din sistemul public de sănătate obligă pacienţii să plătească pentru servicii medicale gratuite”, spunea în luna mai fosta şefă DNA, Codruța Kovesi. Două luni mai târziu, Kovesi era zburată din funcție. Astăzi nu vă prezentăm un posibil caz de șpagă, ci unul de posibil abuz în serviciu sau delapidare. Surse bine informate ne-au declarat sub protecția absolută a anonimatului că președintele CNAS, Răzvan Teohari Vulcănescu își plătește deplasări în interesul serviciului la Iași unde de fapt are doar un superb interes personal.

Vulcănescu este cel care ataca medicii în luna iunie nepermis: „ am preîntâmpinat supraprescrierea de medicamente sub influenţa unor considerente de marketing, străine actului medical”. Să vedem dacă deplasările lui sunt legate actului medical.

Deplasările se realizează ori cu mașina instituției, o Skoda Octavia cu numărul B-16-CNS ori cu avionul.

Cum Vulcănescu nu putea trece neobservat prin orașul său natal, acesta a fost surprins în ipostaze tandre cu o superbă domnișoară ce conduce o mașină cu număr de Iași și despre care sursele noastre spun că este un medic rezident.

Vă prezentăm la finalul articolului mai multe fotografii și un filmuleț realizate după cum urmează:

Vineri 14 Septembrie 2018

Răzvan Vulcănescu și superba domnișoară petrec o noapte romantică în camera hotelului Pleiada din Iași. Cei doi nu s-au expus deloc în holul hotelului, nu au trecut pe la recepție cand au intrat în hotel, camera fiind rezervată înainte ca D-l Vulcănescu să-și ducă iubita acolo. A luat-o cu mașina Casei de Sănătate dintr-un loc ferit din Iași, din spatele unor blocuri unde ea și-a lăsat mașina parcată (foto 1). Cei doi au intrat în parcarea subterană a hotelului și au parcat lângă ușa liftului (foto2) de unde au urcat direct în cameră. A doua zi dimineață au beneficiat de serviciile room service (foto 3) pentru micul dejun. Sâmbătă, 15 septembrie în jurul orei 16.00, cei doi se despart. Domnișoara plutește până la mașina sa așa cum puteți vedea în scurtul filmuleț, VIDEO 1. Deplasarea la Iași a fost „în interes de serviciu”.

Joi, 27 septembrie 2018

O altă deplasare în interes de serviciu a fost în seara de joi, 27 septembrie când Răzvan Vulcănescu a fost așteptat la aeroportul din Iași în jurul orei 22.00 de către frumoasa domnișoară. Vulcănescu se întoarce în aeroport la ora 02.30 a.m. unde așteaptă până dimineața să ia avionul spre București. Sursele noastre susțin că biletele au fost decontate de CNAS.

Vineri 5 Octombrie 2018

Dl. președinte Vulcănescu este din nou așteptat la aeroportul din Iași de către iubita sa. Merg împreună cu mașina acesteia (foto 5-11 și VIDEO 2) către o vilă din cartierul Galata unde petrec tot week-endul 5-7 Octombrie. Au ieșit doar sâmbătă seara, când D-l Președinte a fost singur într-o vizită (foto 15, 16), domnișoara așteptându-l la ieșirea din bloc (foto 17, 18). Se plimbă apoi împreună cu mașina acesteia pe mai multe străzi principale din Iași, se opresc la un magazin alimentar (foto 19,20 ) și revin in vila din Galata (foto 21,22) unde rămân până duminică seara când Răzvan Vulcănescu revine la aeroportul din Iași plecând înapoi spre București.

Adevărul e că pentru așa o domnișoară, mulți bărbați cu nivel intelectual redus și-ar risca funcția și/sau libertatea.

 

6 COMENTARII

 1. Bun- el fiind iesean iasi voiati sa mearga acasa cu metroul sau sa il ia o masina la naveta. Are Masina de serviciu…merge acasa cu ea…unde e pbm …
  mai stergeti-va pe la gura cand scrieti la comanda articole

  • 1. La comanda cui? 🙂
   2. Mașina instituției nu poate fi folosită în interes personal. Desigur că el a demonstrat că poate, dar e faptă penală.
   3. Idem biletele de avion.
   4. „Acasă” e în București pentru el.
   5. Faceți o confuzie, nu e parlamentar ca să i se deconteze transportul în colegiul pe care-l reprezintă.

 2. ziarul CURENTUL are obligatia morala sa faca plangere la parchet, fiind primul ziar care detine informatii in format ” original”, poze…filme si detaliile deplasarilor la IASI.

 3. intrebarea este cine va face plangere domnului presedinte director general al CNAS RAZVAN TEOHARI VULCANESCU,
  la parchetul general pentru deplasari in interes personal ( sa se vada cu amanta cand are 2 copii si o sotie credincioasa) din banii publici – Fondul Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate (FNUASS), iar bolnavii de cancer mor prin spitale si arsii nu pot fi tratati in Romania?

  cine ? cine ? cine ?

 4. Intr o tara normala, un astfel de abuz (folosirea banilor si bunurilor institutiei in folos personal) se solda cu o demitere fulger!

  Mai stim un iesean celebru care si folosea ciracii din politia locala sa i spioneze amanta. Ala nu e bine acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.