Acasă Economia de Dreapta Guvernul Mită, Teroare și Insolvență amenință afacerile sănătoase prin ANAF

Guvernul Mită, Teroare și Insolvență amenință afacerile sănătoase prin ANAF

DISTRIBUIȚI

ANAF terorizează afacerile sănătoase. Dovada: documentul primit de curând de firmele românești. Mai jos, aveți unul dintre exemple. „Alegerea aleatorie“ și amenințarea voalată cu un control. Valoarea mult prea mică a colectărilor la buget aduce disperare guvernamentală.
Nici o surpriză, politica Ponta e: Plătește, o pățești! Plătește, te distrug! Fie ca e vorba de mită, fie ca e vorba de taxe.
Legea terorii este legea USL de încu­rajare economică! În fiecare săptămână apare un nou caz de corupție la vârful USL: miniștri, consilieri, administratori. Ultimul caz al mitei de 1,4 milioane euro de la Hidroelectrica este doar vârful iceberg-ului. Intre timp, Ponta se bate cu pumnul în piept că toată lumea trebuie să plătească taxe, că nu putem împărți țara între fraierii care plătesc taxe și deștepții care îl fraudează.
Adevărul e ca cei mai mari evazioniști din această țară susțin financiar partidele din USL. Economia sănătoasă gâfâie sub sutele de taxe și birocrație. Guvernul Ponta a generat cu 20% mai multe insolvențe în anul 2012 decât cele înregistrate în anul 2011, sub guvernarea PDL. Sumele datorate de debitorii aflați în insolvență au crescut de 9 ori față de anul precedent. Care este ținta, Ponta Insolvență pentru acest an? Câte firme trebuie grăbite să-și găsească sfârșitul din rândurile celor care au reușit să supraviețuiască în haosul fiscal și economic generat de USL? Până în prezent, în fiecare zi din acest an intră 74 de firme în insolvență.
Domnule Ponta, conduceți „Guvernul Mită, Teroare și Insolvență“! Încetați să mai folosiți instrumentul de teroare fiscală și instrumentul politic al insolvenței pentru represiunea presei și pentru blocarea economiei.
În calitate de coordonator al dome­niului economic din cadrul Guvernului Alternativă al PDL, vă reamintesc că adevăratele urgențe, domnule Ponta „Teroare și Insolvență“, sunt:
1. stop politicii terorii;
2. amendarea marilor finanțatori poli­tici care sunt cei mari evazioniști fiscali și de la care pleacă penibila colectare a taxelor în România;
3. eliminarea corupției din contractele alocate de către stat si transparentizarea lor;
4. simplificarea fiscalității, eliminarea birocrației care jecmănește banii și timpul contribuabilului și reducerea poverii fiscale pe muncă;
5. instalarea ROBOSCAN (invenție autohtonă achiziționată public și neutilizată) în toate vămile, începând cu portul Constanța – un adevărat El Dorado al evaziunii fiscale.
Altfel vom avea în fiecare săptămâna o nouă mostra a „performanței Guvernului Mita, Teroare și Insolvență“.

Andreea PAUL
Prim-vicepreședinta PDL
Deputat de Țara Oașului, Satu Mare
Comisia de Buget-Finanțe
Lector univ. dr. la Facultatea de Relații Economice Internaționale, ASE
E-mail: andreea_vass@yahoo.com
Website personal: www.andreeapaul.ro
Facebook: http://www.facebook.com/andreea.vass

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.