Acasă Economic-Financiar Bursa Romana de Marfuri incearca sa vanda la licitatie acumulatori pentru CFR...

Bursa Romana de Marfuri incearca sa vanda la licitatie acumulatori pentru CFR Marfa

DISTRIBUIȚI

Bursa Romana de Marfuri va relua licitatia internationala publica deschisa, cu oferta de pret in plic inchis, urmata de strigare libera, prin care Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa -CFR MARFA- ofera, in vederea vanzarii, 384,414 tone de acumulatori uzati cu plumb.

Pretul minimal de acceptare in licitatie este de 65 dolari/tona.

Livrarile se vor efectua incepand cu luna iunie 2001.

Plata contravalorii marfii si a celorlaltor cheltuieli impuse de tranzactie se face in lei sau in dolari, la cursul oficial BNR din ziua platii. Daca platile se vor face in lei, la pretul respectiv se va adauga TVA.

Documentele de inscriere si participare la licitatie se depun la sediul BRM, pana in data de 18 mai.

Documentatia de licitatie aferenta se poate ridica de la sediul BRM contra sumei de 50 de dolari. Taxa de inscriere si participare este de 100 de dolari.

Garantia de participare la licitatie, de 1.385 dolari, se va constitui fie prin depunerea in contul BRM de la Banca Comerciala Romana – Sucursala Unirea, fie sub forma unei scrisori de garantie bancara. Pentru participantii care nu isi adjudeca licitatia, garantia de participare se returneaza in maximum trei zile lucratoare de la data adjudecarii licitatiei.

Licitatia se va tine in ziua de 21 mai, cu incepere de la ora 12.00 si pot participa persoane juridice romane/straine care isi manifesta dorinta de a cumpara marfa in conditiile documentatiei de licitatie. In caz de neadjudecare, licitatia se reprogrameaza in data de 28 mai, ora 12.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.