Home Economic-Financiar Clienții Altex au transport gratuit la comenzile online, indiferent de valoare

Clienții Altex au transport gratuit la comenzile online, indiferent de valoare

DISTRIBUIŢI

Începând cu 8 iunie, clienții Altex beneficiază de transport gratuit la domiciliu, la toate comenzile online realizate pe platformele altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicație, indiferent de valoarea comenzii. Livrarea gratuită se aplică clienților înregistrați, ce au cont online, pe o perioadă de timp nelimitată. Produsele comandate vor fi livrate gratuit, oriunde în țară.

Pentru livrările la domiciliu, clienții pot opta ca metodă de plată să achite cash sau cu card bancar la Pos direct la livrator.

Clienții își doresc să economisească atât timp cât și bani. Prin urmare, pentru a face experiența clienților cât mai plăcută, ne asumăm angajamentul de a face cumpărăturile online mai accesibile, mai comode și mai prietenoase. Eliberăm clienții noștri de grija costurilor de transport, pentru produsele care nu intră în categoria bunurilor voluminoase, astfel încât aceștia să se poată bucura de produsele dorite fără niciun efort suplimentar.spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Din cadrul campaniei de transport gratuit sunt excluse anumite categorii de produse, precum băuturi, anvelope, jante, roți, biciclete, articole de fitness de mari dimensiuni, panouri fotovoltaice, mobilier sau electrocasnice mari precum aparate frigorifice, mașini de spălat rufe și vase, uscătoare de rufe, cuptoare incorporabile, plite incorporabile, aragazuri, hote, aparate de incalzire aer, aparate de încălzire și preparare apa menajeră și aparatele de răcire aer.

Regulamentul campaniei și mai multe detalii sunt disponibile aici.

Despre ALTEX România

 Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Descarcă aplicația Altex CLICK AICI

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.