Home Dezvăluiri Ioana Timofte ar fi urlat la mascații veniți la percheziții dar șmecheria...

Ioana Timofte ar fi urlat la mascații veniți la percheziții dar șmecheria ei a durat foarte puțin

DISTRIBUIŢI

Absolventă de Drept la particulara Petre Andrei, Ioana Timofte a reușit, via PSD și Radu Timofte, fostul șef SRI – hoț dovedit de justiție, să ocupe funcția de director general al CNCIR, Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune S.A., cel mai important furnizor român de servicii profesionale de inspecție, verificare, testare, certificare și formare profesională care asigură funcționarea în condiții de siguranță a instalațiilor și echipamentelor. Citiți aici istoricul pițipoancei lacome care lăsa să se înțeleagă că e de la DGIA deși nu era.

La finalul lunii mai, locuința Ioanei Timofte a fost percheziționată după ce DIICOT documentase o delapidare a CNCIR cu 2 milioane de EURO prin achiziții fictive și bani întorși către Ioana Timofte în numerar de către firmele contractante.

La vederea mascaților la ușa ei, cu tupeu, a începu să urle la aceștia: „Ați venit să mă schimbați din funcție. E clar. Eu! Pe mine! Eu am dus CNCIR-ul asta pe culmi și acum sunt schimbata politic. E un dosar politic”.

Timofte, posesoare de milioane delapidate, a chemat mai mulți avocați în apărare și în fața procurorului DIICOT a clamat aceleași idei, susținând că e nevinovată și că nu pot exista probe împotriva ei.

Procurorul i-a arătat o parte din probe, inclusiv cum individa trimitea șoferii cu mult cash la bancă să-i depună în contul ei de card, aceasta s-a oferit să recunoască faptele și chiar să vândă din imobilele pe care le deține pentru a acoperi prejudiciul.

Și uite-așa, dosarul politic al „fucking damei MApN” s-a transformat într-o condamnare ce va urma recunoașterii faptelor de delapidare și spălare de bani, estimată la un 4-5 ani cu executare.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.