Home Economic-Financiar Dat afară din SRI, se laudă că face jocurile pentru licitațiile de...

Dat afară din SRI, se laudă că face jocurile pentru licitațiile de Agendă Digitală. Bonus – știe și cine este noul Ghiță

DISTRIBUIŢI

Aproape că uitasem de tenebrosul personaj cunoscut deja cititorilor noștri sub denumirea romantică de „pescarul amator” dar omul nu se lasă uitat. Numai bine ce ne-am întrebat curioși în ultimii doi ani cine este firma INSOFT care a primit fără licitație 13 milioane de euro pentru cercetare  și care  împărțea ea însăși milioane de euro, bani europeni, de ce i-a plătit Robert Negoiță pe infochioșcuri la Sectorul 3 de 15 ori mai mult ca la Timișoara
sau de ce mama păpușii lui Dragnea a achiziționat pentru ANOFM produse IT deja cumpărate  că firma a și fost băgată în faliment. Asta nu l-a oprit însă pe Cristian Aciubotăriței patronul firmei INSOFT să se reinventeze și să înceapă să facă jocuri din nou în licitațiile din IT.
Piața IT vuiește: Aciubotăriței, fost angajat al SRI dar dat afară din sistem s-a angajat la S&T România SRL, firmă deținută de austriecii de la Computer Beting Company GMBH din Austria cu 68,93% și Quality Business Solutions SRL din România cu 30,06%.
Angajarea a avut loc după ce Aciubotăriței tot încerca să-i convingă pe jucătorii din piața IT că el e băgat cu firma Trencadis Corp SRL și că șeful firmei, Radu Negulescu, este noul Sebastian Ghiță. Noi nu putem să-i urăm lui Radu decât „Doamne ferește!”.
Întrebat în piață cum de a reușit să se angajeze la S&T, el care are doar studii de Drept la Titu Maiorescu, fără vreun curs măcar de IT, Aciubotăriței a explicat: „i-am promis piticului că îi aduc 25 de caiete de sarcini pentru toate proiectele de Agendă Digitală de la MCSI”.
„Piticul” este președintele executiv al firmei S&T unicul administrator și acționar unic al firmei Quality Business Solutions SRL, Dumitru Octavian Nicolau.
Octav Nicolau este bunul și vechiul prieten al generalului Marcel Opriș, fostul șef STS.
Suntem foarte curioși ce caiete de sarcini i-a adus sau îi va aduce Aciubotăriței lui Nicolau pentru că în funcție de ce livrează va avansa sau nu în ierarhia companiei S&T. Asta și în funcție de cât de dispus va fi Nicolau să se lase prostit de Aciubotăriței care dacă ar prinde o poziție destul de bună ar putea falimenta și S&T. Că știe rețeta.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.