Acasă Politic Shhaideh și-a arătat branulele și a zis că demisionează. Plumb și Cuc...

Shhaideh și-a arătat branulele și a zis că demisionează. Plumb și Cuc pleacă și ei

DISTRIBUIȚI

Ce-i mai place teatrul dramatic lui Sevil Shhaideh! V-o amintiți în decembrie anul trecut când a povestit cum cei doi copii adolescenți pe care îi are împreună cu soțul său au fost afectați de atacurile presei de după nominalizarea sa? Doar că șmechera politiciană nu a menționat că cei doi adolescenți sunt de fapt copiii sirieni ai soțului său, fanul Hezbollah și abia acum învață românește, adică nu înțeleg atacurile presei române.

În această seară târziu, ședința CeX a PSD s-a terminat cu demisia Rovanei Plumb, a lui Sevil Shhaideh și a lui Răzvan Cuc. Liviu Dragnea i-a întrebat pe cei trei dacă își mențin demisiil. Sevil și-a arătat brațele cu branule înfipte și a zis că nu mai rezistă psihic și nici fizic și că dorește cu ardoare să demisioneze. Rovana Plumb și Răzvan Cuc și-au menținut și ei demisiile și ședința s-a încheiat fără un vot de acceptare sau respingere a demisiilor.

Liviu Dragnea a început ședința CeX spunând că s-a ajuns la o situație tensionată din cauza mai multor persoane, dar și din cauza sa.

”Am ajuns într-o situație tensionată din cauza mai multor oameni, dar și din cauza mea. A fost o comunicare gestionată prost atât din partea mea, cât și din partea Guvernului. S-a intrat pe o spirală de suspiciune și neîncredere care l-a pus pe Mihai într-o stare de tensiune maximă. La Mihai am ținut și țin în continuare. Îmi asum starea de supărare și tensiune în care a ajuns premierul Tudose. Miniștrilor eu v-am primit cu drag pe fiecare în parte. Dar unii veneau la mine și discutau ceva, apoi mergeau la Mihai și spuneau să nu se facă. Guvernarea trebuie gestionată de Guvern. Eu a treia oară la Iohannis nu mă mai duc.”, a declarat Liviu Dragnea, citat de Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.