Acasă Economic-Financiar DJ Vulpescu a fost numit în AGA Transgaz

DJ Vulpescu a fost numit în AGA Transgaz

DISTRIBUIȚI

Avocatul Remus Vulpescu, fost șef al Oficiului Participațiilor Statului și Privatizării în Industrie (OPSPI), cunoscut și drept DJ Vulpscu, după cum îl numea Dan Diaconescu în perioada negocierilor pentru privatizarea Oltchin ,a fost numit la sfârșitul lunii mai ca reprezentant al Ministerului Finanțelor Publice în AGA Transgaz Mediaș (TGN).
Vulpescu este în prezent director de cabinet al vicepremierului Daniel Chițoiu, care deține și portofoliul Finanțelor.
Vulpescu a demisionat în luna octombrie a anului trecut de la conducerea OPSPI, după ce privatizarea Oltchim a eșuat. Ulterior, el a fost membru în Consiliul de Administrație al Rompetrol Rafinare. De asemenea, Vulpescu va fi numit în viitorul Consiliu de Supraveghere al Hidroelectrica.
Alături de Vulpescu, în AGA Transgaz au mai fost numiți Iulian Marian Butnaru și Andra Luminița Răduică, tot din partea Ministerului Finanțelor, se arată într-un comunicat al companiei de stat transmis miercuri Bursei de Valori București.
Numirea celor trei a fost aprobată de Chițoiu printr-un ordin semnat în 28 mai.
Guvernul a decis în luna martie trecerea Transgaz, operatorul sistemului național de transport al gazelor naturale, din subordinea Ministerului Economiei în cea a Ministerului Finanțelor.

Dan Marin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.