Acasă Economic-Financiar Gavril Baican se intoarce la minerii din Oltenia

Gavril Baican se intoarce la minerii din Oltenia

DISTRIBUIȚI

Urmare a demisiei directorului general al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO), Ion Vulpe, interimatul la conducerea companiei miniere va fi asigurat de secretarul de stat in Ministerul Economiei Gavril Baican, dupa cum a anuntat ieri Marin Condescu, presedintele Centralei Nationale Miniere.

Liderul sindical a declarat ca in cursul diminetii de ieri a discutat cu ministrul Dan Ioan Popescu, convenind ca dl Baican sa se ocupe de formarea unei echipe care sa conduca SNLO. Marin Condescu a spus ca, ulterior, secretarul de stat a acceptat sa preia postul de director interimar al societatii.

Ioan Vulpe a demisionat, miercuri, din functia de director general al SNLO, invocand motive personale. Demisia acestuia a survenit insa pe fondul unui scandal de coruptie in care a fost vehiculat numele sau.

Nu este pentru prima oara cand Gavril Baican se ocupa de soarta mineritului din Oltenia. Domnia sa a condus fosta Companie a Lignitului Oltenia pana in toamna anului 2001, cand a fost promovat in Ministerul Economiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.