Acasă Economic-Financiar Ionuț Popescu, noul director al Fondului Proprietatea

Ionuț Popescu, noul director al Fondului Proprietatea

DISTRIBUIȚI

Consiliul de supraveghere al Fondului Proprietatea (FP) a revocat din funcție membrii directoratului, inclusiv pe directorul general, Daniela Lulache, în locul ei fiind numit Ionuț Popescu, consilier al premierului, dar și pe președintele Consiliului, Mircea Ursache, la cererea acestuia.
Ionuț Popescu, consilier personal pe probleme economice al premierului Emil Boc, va ocupa și funcția de președinte al noului directorat, se arată într-un comunicat al Fondului Proprietatea. Popescu a fost ministru de Finanțe în Guvernul Tăriceanu, în perioada decembrie 2004 – august 2005.
Totodată, Consiliul de supraveghere a aprobat revocarea lui Mircea Ursache din funcția de președinte al Consiliului, la cererea sa, în locul său fiind numită Grațiela Iordache, secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice. Componența Consiliului de supraveghere a rămas neschimbată.
Consiliul de supraveghere a decis și revocarea directorului economic Mihai Darie și a celui juridic Laura Constantin, poziții pe care au fost numiți Cristian Busu, respectiv Valeria Nistor.
Din mai 2008, Fondul Proprietatea este administrat în sistem dualist, de un Consiliu de Supraveghere, format din șapte membri, și un directorat, format din trei membri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.