Home Economic-Financiar Programul ‘Litoralul pentru toți’ începe pe 5 mai, cu prețuri de la...

Programul ‘Litoralul pentru toți’ începe pe 5 mai, cu prețuri de la 159 lei de persoană pentru șase nopți

DISTRIBUIŢI

Programul „Litoralul pentru Toți”, ediția de primăvară 2014, va demara pe 5 mai și se va încheia pe 15 iunie, până în prezent fiind înscrise în program 38 de hoteluri din stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziție 5.408 de locuri pe serie.
Programul este derulat de Asociația Litoral-Delta Dunării (ALDD), Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), potrivit unui comunicat.
Locurile vor fi vândute în peste 70 de agenții din toată țara, ceea ce înseamnă că la sfârșitul ediției de primăvară 2014 a programului, cel puțin 32.000 de turiști vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse, estimează patronatele care au demarat programul.
Pentru zona Mamaia-Constanța, tarifele maximale pentru această ediție, pentru șase nopți de persoană, încep de la 205 lei la un hotel de o stea, fără mic dejun, 235 lei la două stele, 265 lei la trei stele, 315 lei la un hotel de două stele cu mic dejun, 425 lei la trei stele cu mic dejun, 485 lei la patru stele cu mic dejun și 605 lei la cinci stele cu mic dejun.
De asemenea, la trei stele, all inclusive, tarifele sunt de 765 de lei pentru cinci nopți de persoană, 875 de lei la patru stele, iar, pentru hotelurile de cinci stele, trebuie să plătiți 985 lei pentru cinci nopți all inclusive.
Pentru stațiunile din sudul litoralului, respectiv Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, tarifele maximale pentru această ediție ajung până la  159 de lei la o stea, fără mic dejun, pentru șase nopți, 179 lei la două stele fără mic dejun, 199 lei la hotel de trei stele fără mic dejun, 269 lei la două stele cu mic dejun, 329 lei la trei stele cu mic dejun, 379 la patru stele cu mic dejun, 469 la cinci stele cu mic dejun.
„Programul ‘Litoralul pentru toți’ se află la cea de-a 14-a ediție, ca program tradițional în care patronatele hoteliere și cel al agențiilor de turism și-au dat mâna în vederea atragerii turiștilor în perioada de extrasezon pe Litoralul Românesc, în condițiile în care nicio altă destinație externă nu vine cu o ofertă atât de avantajoasă’, a declarat Corina Martin, Președinte Asociația Litoral — Delta Dunării.
‘Litoralul pentru toți’ a devenit unul dintre programele favorite ale publicului consumator de vacante în extrasezon datorită prețurilor extrem de atractive pe care le oferă. Agențiile de turism membre ale Asociației Naționale a Agențiilor de Turism susțin întotdeauna eforturile hotelierilor de a avea turiști în această perioadă. Speram că vremea să fie bună în cele șase săptămâni de program astfel încât un număr cât mai mare de români să se bucure de vacanțe frumoase pe Litoralul românesc”, a spus, la rândul său, Lucia Nora Morariu, președinte ANAT.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.