Acasă Economic-Financiar Standard&Poor*s va folosi o aplicatie Server, dezvoltata de compania romaneasca SoftExpert

Standard&Poor*s va folosi o aplicatie Server, dezvoltata de compania romaneasca SoftExpert

DISTRIBUIȚI

Compania SoftExpert va semna, in cel mult doua luni, un contract cu Standard & Poor*s prin care compania internationala de analiza financiara va furniza date bursiere pentru aplicatia software de analiza, Server, dezvoltata de firma romaneasca, a declarat Ciprian Nicolae, director general al SoftExpert.

-SoftExpert a semnat deja un precontract cu Standard & Poor*s, prin care a primit documentatia tehnica necesara producerii structurii software de analiza financiara bursiera si in cel mult doua saptamani vom prezenta companiei de rating faza finala a programului-, a mai spus Nicolae.

Contractul, care nu angajeaza financiar partile, va permite postarea pe site-ul SoftExpert a unui link cu sigla companiei de rating si introducerea firmei romanesti in baza de parteneri ai companiei Standard & Poor*s.

Produsul, a carui promovare se va face in principal prin mail, este destinat in principal institutiilor financiare si furnizorilor de servicii Internet internationali, care prin intermediul Internet-ului pot accesa datele financiare trimise de Standard & Poor*s.

Aplicatia poate fi inchiriata la pretul de 250 de dolari/luna, pentru care fiecare modul, iar utilizatorul urmeaza sa semneze un contract separat cu Standard & Poor*s pentru date furnizate. -Contractul dintre Standard & Poor*s si utilizator poate fi personalizat, in functie de datele necesare fiecarei companii, iar furnizarea spre beneficiarul final a acestor date se poate face gratuit, pentru atragerea de publicitate sau pe baza de abonament-, a precizat Nicolae.

De asemenea, programul poate fi aplicat si in alte domenii, prezentate de produse insotite de preturi, avand o structura bazata pe un flux de date.

SoftExpert detine in Statele Unite o reprezentanta sub acelasi nume, care promoveaza si vinde pe piata americana produsele software dezvoltate in Romania.

Compania a semnat la inceputul anului si un contract de reprezentare cu firma americana Gelb Organization pentru vanzarea de site-uri prefabricate (site-uri cu o structura de baza apropiata, dar care permit aplicarea elementelor de personalizare) din care se preconizeaza venituri de peste sapte milioane de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.