Home Educație Cursuri de vara in Austria

Cursuri de vara in Austria

DISTRIBUIŢI

Forumul European, organizat anual in localitatea Alpbach, regiunea Tirol din Austria, se va desfasura in perioada 14-30 august, avand ca tema -Continuitati si discontinuitati in procesul de integrare europeana-.

Forumul reuneste reprezentanti ai mediilor academice si profesionale, oameni de stiinta din diverse domenii de activitate.

Obiectivul major al acestei scoli de vara este promovarea unor cursuri de baza de drept comunitar, economie si politica europeana pentru tinerii absolventi de stiinte juridice, stiinte economice, stiinte sociale si politice.

Cursurile, organizate la nivel universitar, sub forma de conferinte si seminarii, se vor desfasura in doua grupuri separate – in engleza si germana. Dupa finalizarea cursului, participantii trebuie sa sustina un examen scris care va acoperi toate subiectele dezbatute.

Taxa de scolarizare este de 900 de euro, formularul de inscriere poate fi completat online la adresa www.alpbach.org/anmeldung.

Este disponibil si un numar de burse. Candidatii trebuie sa fie absolventi de invatamant superior sau sa fie in curs de finalizare a studiilor.

In prima jumatate a lunii iulie va fi facuta publica lista celor selectati pentru a beneficia de bursa.

Aplicatia trebuie insotita de o scrisoare de motivare, un CV, foaia matricola, cel putin doua scrisori de recomandare din partea a doi profesori universitari. Termenul-limita pentru transmiterea aplicatiilor pentru bursa este 30 mai 2003, data postei.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.