Home Fără categorie Un medic a fost prins în flagrant de luare de mită, după...

Un medic a fost prins în flagrant de luare de mită, după un apel la telverde

DISTRIBUIŢI

Ofițerii din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.), sub coordonarea procurorului de caz  în flagrant, vineri, 20 octombrie, un medic din cadrul spitalului municipal din Tecuci, în timp ce a primit cu titlu de mită suma de 500 lei de la o persoană denunțătoare. În schimbul banilor, medicul i-a promis că nu va plăti taxele aferente perioadei în care a fost spitalizată.

Fapta a fost sesizată în jurul orei 09.30 la Linia Telverde Anticorupție 0800.806.806, acțiunea de prindere în flagrant fiind organizată cu maximă operativitate la numai 3 ore de la efectuarea apelului telefonic.

Din cercetări a rezultat faptul că medicul i-a precizat denunțătoarei că suma de bani solicitată reprezintă o ‘atenție’ pentru mențiunile pe care le-a făcut în fișa de internare și în baza cărora aceasta nu va fi nevoită să plătească taxa de spitalizare.

Medicul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmerie Galați.

1 COMENTARIU

  1. Pana cind ?.Ce popor suntem .?De trădători și hoți .!!Asta înseamnă ca avem in fruntea țării oameni de cea mai joasa clasa .Oameni fără gândire fără creier .Tot ce a fost bine gândit in România ,tot au ruinat ,tot au distrus Acum urmam noi ca popor sa fim distruși ?????E de plins oameni buni ,e de plâns

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.