Home Fără categorie Victor Ponta, propunere surpriză pentru funcția de ministru de Externe

Victor Ponta, propunere surpriză pentru funcția de ministru de Externe

DISTRIBUIŢI

Victor Ponta a anunţat că luni a acceptat demisia lui Titus Corlăţean de la MAE şi că i-a transmis preşedintelui Traian Băsescu propunerea ca Teodor Meleşcanu să ocupe funcţia de ministrul de Externe. 

Teodor Meleşcanu a fost propus de premierul Victor Ponta pentru funcţia de ministrul de Externe. „Am avut o discuţie cu domnul ministru Corlăţean. Am acceptat demisia acestuia şi am trimis către preşedintele Traian Băsescu propunerea ca domnul Teodor Meleşcanu să ocupe funcţia de ministru de Externe în perioada imediat următoare, să organizeze conform dispoziţiilor legale şi dispoziţiilor BEC desfăşurarea votului în diaspora şi, în acest fel, dreptul fundamental la vot al oricărui cetăţean român să fie respectat, dar totul cu respectarea legii şi a instituţiilor publice care vor rezista până în 16 noiembrie şi evident după aceea presiunilor ilegale şi ilegitime făcute de către cel care pe 16 seara va fi fostul preşedinte al României, Traian Băsescu”, a declarat Ponta la Palatul Victoria.

Premierul a adăugat că aşteaptă ca preşedintele Băsescu să stabilească ora la care Meleşcanu depune jurământul, „pentru ca acesta să poată să-şi preia imediat atribuţiile, să se ocupe de ceea ce înseamnă buna funcţionare a MAE”.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.