Acasă Horoscop Horoscop 03-05-2012

Horoscop 03-05-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Cu toate că persoana iubită insistă să nu întârziați la întâlniri, faceți noi schimbări de program, care vor afecta absolut toate activitățile importante.

Taur – Relațiile familiale se tensionează, în mare parte din cauza unei persoane de sex opus care vă admiră. Sentimentul de gelozie nu vă este străin.

 

Gemeni – Munciți permanent, dar aveți restanțe din ce în ce mai mari. Este de preferat să renunțați la colaborări insuficient plătite.

 

Rac – Este necesar să stabiliți unele priorități, deoarece activitatea dv. cotidiană este destul de complicată. Sunteți prea ambițios și exagerați.

 

Leu – Chiar dacă nu ați intreprins nimic fără a vă gândi și la binele celorlalți, nimeni nu vă este recunoscător. A venit momentul să deveniți mai egoist!  


 

Fecioară – Vă reveniți după starea de letargie de ieri și îi uimiți de astă dată pe cei din preajmă cu entuziasmul și elanul dv. Este momentul să le faceți o declarație.

 

Balanță – Sunteți mai original decât de obicei și vi se poate reproșa că ați devenit cam libertin. Cei cuminți sunt afectați doar în privința felului în care se îmbracă.

 

Scorpion – Intrați în conflict cu persoanele de sex feminin, chiar dacă vă sunt prietene. Poate ați făcut promisiuni exagerate.

 

Săgetător – Încă de dimineață faceți înțelegeri pe care nu le va respecta nimeni. Veți încerca în zadar să le demonstrați celor din anturaj că sunteți nevinovat.

 

Capricorn – Nu aveți bani suficienți, aveți datorii. Vă este dor de persoana iubită, care este plecată pentru o perioadă. Nimeni nu se miră că sunteți trist.

 

Vărsător – Suportați greu constrângerile programului cotidian, iar rutina vă scoate din sărite. Inventivitatea dv. este în pericol, iar răbdarea este pe sfârșite.

 

Pești – Vi se cere să faceți unele modificări în proiectele pe termen lung. Sunteți decis să le consolidați și să-i contraziceți pe cei ce vor schimbări drastice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.