Acasă Horoscop Horoscop 06-02-2012

Horoscop 06-02-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

BERBEC – Sunteți foarte ingenios și aveți inițiative demne de toată admirația, numai că nu este suficient pentru a câștiga mai mult respect, așa cum doriți.

TAUR – Perseverența dv. vă aduce laude, mai ales din partea rudelor apropiate. Aveți grijă și nu uitați că noaptea este rezervată mai ales odihnei! Sunteți tentat să cam uitați.

 

GEMENI – Vă declarați mulțumit de ceea ce ați finalizat prin casa până acum și vă decideți să acordați mai mult timp divertismentului. Din păcate, amicii și-au făcut alt program.

 

RAC – Sunteți prea sincer cu cine nu trebuie și vă este greu să acceptați ironiile fără a riposta. Este de preferat să renunțați la vizite, întâlniri etc. Seara, pasiune renăscută.

 

LEU – Nu vă înțelegeți bine cu fe­me­i­le din anturaj, dar preferați să afișați un aer nonșalant. Faceți pro­misiuni fără aco­pe­rire, pentru a intra în grațiile per­soa­nei iubite.

 

FECIOARĂ – Doriți să vi se facă dreptate cu orice preț și vă supra­eva­luați meritele, sperând că astfel îi veți impresiona pe cei dragi.

 

BALANȚA – Prietenii încearcă să vă aju­te, dar nu știu toate problemele care va frământă. Bani aveți su­fi­ci­aenți, însă tim­pul rezervat plăcerilor a dispărut aproape cu desăvârșire.

 

SCORPION – Discuțiile de dimineață se apropie mai mult de dispute! Seara, per­soa­na iubită încearcă să vă ofere câteva clipe de relaxare, numai că sună fără între­rupere telefonul.

 

SĂGETĂTOR – Ceea ce doriți nu se poate întâmpla, dar seara des­coperiți că a fost mai bine așa, iar problemele s-au rezolvat într-o manieră convenabilă.

 

CAPRICORN – Veți face cunoș­tin­ță cu persoane influențe. Fa­ceți alte planuri și proiecte pen­tru viitor, care depind în cea mai mare măsură de alții.

 

VĂRSĂTOR – Din dorința de a fi și mai original, comiteți unele erori. Sunteți salvat de prieteni. Persoana iubită vă roagă să o aju­­tați și să mai renunțați la în­tâl­nirile amicale.

 

PE?ê?£TI – Vă odihniți și vă plic­ti­siți totodată. Munciți noaptea și chiar vă face plăcere, chiar dacă sunt multe persoane care își ba­gă nasul unde nu trebuie și va cam enervează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.