Acasă Horoscop Horoscop 06-11-2013

Horoscop 06-11-2013

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Chiar dacă nu vă alegeți cu grijă cuvintele, chiar dacă nu știți întotdeauna cum să cuceriți pe cineva, astăzi aveți un farmec aparte care vă propulsează în atenția celor din anturaj.

Taur – Aveți un talent special care dimineața se manifestă din plin, adică știți cum să-i abordați pe cei din jur pentru a fi foarte atenți și a vă răspunde imediat prin promisiuni ferme.

 

Gemeni – Doriți din tot sufletul să vă implicați într-o nouă activitate profesională, sperând că veți dispune de mijloacele necesare ajutorării celor dragi.

 

Rac – Este posibil să apară numeroase obstacole care să vă împiedice să vă achitați datoriile la timp. Cum nu mai are cine să vă ajute, preferați să vă prefaceți că ați uitat de data scadenței.

 

Leu – Vă cheltuiți timpul, energia și banii, încercând să rezolvați numeroasele probleme ale unor membri ai familiei persoanei iubite. Din orgoliu, nu acceptați să fiți considerat lipsit de bun simț.

 

Fecioară – Sunteți nevoit să amânați începerea unor activități de care depinde bunăstarea dv. în viitor. Vă lipsește energia necesară unui refuz clar, atunci când intervin impedimente previzibile.

 

Balanță  – Doriți să vă asumați noi responsabilități pentru a ajuta un membru al familiei să depășească o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Partenerul de cuplu este total împotrivă.

 

Scorpion – Vi se trasează sarcini numeroase de către o parte dintre șefi, dar ceea ce vă supăra mai tare este că se stabilesc termene foarte strânse, imposibil de respectat, fără ajutor „extern“.

 

Săgetător – Chiar dacă sunteți promovat, vi se pare că meritați și mai mult. Nemulțumirea poate proveni și de la o îmbogățire a activității, lipsită de susținerea financiară așteptată. După-amiază, scenarii de ‘răzbunare“.

 

Capricorn – Din punct de vedere financiar, situația se îmbunătățește în continuare. Profesional și sentimental, pot apărea însă o altă serie de neșanse și de nemulțumiri, care vă stresează.

 

Vărsător – Vi se reproșează pe bună dreptate că sunteți inconsecvent. Aveți atâtea idei, încât cu greu le puteți urmări permanent punerea în practică și finalizarea. Ar fi bine să le selectați după priorități.

 

Pești – Preferați, ca de obicei, o rezolvare pe cale pașnică a divergențelor care apar pe neașteptate și care sunt provocate cu precădere de persoana iubită. Diplomația este absolut necesară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.