Acasă Horoscop Horoscop 07-11-2013

Horoscop 07-11-2013

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Puneți la cale împreună cu familia o deplasare mai lungă în interes de serviciu ori care are ca scop reluarea unor relații profesionale. Sunteți foarte sensibil la criticile rudelor.

Taur – Se vor înregistra în familie stări de tensiune datorate conflictelor de tot felul. Unii vorbesc prea mult și fără sens, alții refuză să comunice. Seara, situație identică.

 

Gemeni – Se înregistrează o lipsă de pragmatism din partea majorității nativilor din această zodie pentru o scurtă perioadă de timp, cu implicații ulterioare. Seara, vizite neanunțate.

 

Rac – Au mulți adversari și nu este de mirare, deoarece înregistrează succese amoroase remarcabile, cu condiția să aibă ca parteneri un nativ din Scorpion plin de idei sau un unul din Pești, foarte tandru.

 

Leu – Leii, mai ales leoaicele, au o perioadă proastă, nu sunt eficienți la locul de muncă și pot da dovadă de iresponsabilitate. Pedepse pentru cei care vorbesc ce nu trebuie. Șoferii au o perioadă nefastă.

 

Fecioară – Relațiile reluate acum nu vor rezista prea mult timp. Energia acestor nativi este direcționată defectuos, mai ales când este vorba de relaxare. Seara, vizite amânate din nou.

 

Balanță  – Violență se manifestă prin înmulțirea reproșurilor făcute de rude sau de persoanele cu care locuiesc. Li se cere imperios să renunțe la dorințele personale.

 

Scorpion – Conflictele cu autoritatea apar dacă participă la mitinguri sau alt gen de mișcări sindicale programate de comun acord. Seara, au discuții în contradictoriu cu toată familia.

 

Săgetător – Starea de tensiune va persista întreaga zi din cauza atitudinii rudelor persoanei iubite. Seara, dacă veți continua să le ironizați, veți avea probleme sentimentale majore.

 

Capricorn – Se pot lansa în numeroase activități profitabile datorită forței rapide de decizie, tendinței de schimbări energice și atracției pentru domeniile în care lucrează persoana iubită.

 

Vărsător – Nu suporta constrângerea și rutina și sunt permanent în căutarea emoțiilor violente. Consideră că a venit momentul să mai schimbe câte ceva în familie sau în relații.

 

Pești – Activitatea intelectuală este intensă, dar diplomația lor are de suferit din cauza declarațiilor necontrolate. Se consideră nedreptățiți de atitudinea nepăsătoare a celor din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.