Acasă Horoscop Horoscop 08-11-2013

Horoscop 08-11-2013

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – În sfârșit, se poate spune că faceți călătorii de plăcere și asta probabil numai datorită faptului că sunteți însoțit de o persoană dragă. Vi se face un fel de interogatoriu la care răspundeți diplomatic.

Taur – Chiar puteți răsufla ușurat, deoarece ați reușit cu adevărat să scăpați de problemele ce cauzau conflicte permanente între dv. și toți cei dragi. Soluțiile sunt originale, dar legale.

 

Gemeni – Despărțirile ce se petrec sunt lipsite de stres și dau senzația de eliberare benefică. Toți nativii trec prin experiențe sentimentale inedite, dar decisive pentru viitorul sentimental.

 

Rac – Veți găsi tot felul de soluții pentru toate problemele cu care vin șefii dv. Va fi mai greu să o alegeți pe cea mai bună și va trebui să apelați la o persoană foarte obiectivă din anturajul profesional.

 

Leu – Aflați cu plăcere ca un membru al familiei dv. se bucura de succes și că este apreciat de toți șefii dv. Vă decideți să organizați o petrecere prin care să aibă ocazia să se întâlnească cu toți cei dragi.

 

Fecioară – Deși v-ați dorit din tot sufletul să primiți musafiri, sunteți dezorientat pentru că ați invitat pe cineva și va apărea altcineva. Cum calul de dar nu se caută la dinți, ar trebui să vă mulțumiți cu ce aveți.

 

Balanță  – Este nevoie de toată diplomația dv. pentru a putea „dezamorsa“ un conflict trecător, lipsit de substanță, dar acut. Rudele revin la sentimente mai bune și vă apreciază din nou pentru talente.

 

Scorpion – Exuberanța dv. depășește limitele. Nu vă așteptați la câștigurile financiare de azi și nici previziunile celor dragi nu sunt pe aproape. Optimismul și bucuria pot produce surprize celor vârstnici.

 

Săgetător – Îi uimiți pe cei din jur prin amabilitate, mai ales că nu toate evenimentele de azi sunt plăcute pentru dv. Este posibil să provocați o separare, fără să supărați pe nimeni și fără să fiți nici dv. stresat.

 

Capricorn – Luați în seamă detaliile și uitați de aspectele importante și necesare pentru a ajunge la o soluție corectă pentru problemele profesionale. Îndeosebi nativele pot avea crize biliare.

 

Vărsător – Reluați cu multă seninătate relațiile de prietenie cu persoanele pe care nu demult le-ați dezavuat în mod public. Dați dovadă de autocontrol, o calitate care nu vă este prea des recunoscută.

 

Pești – Descoperiți că nu este atât de simplă cum sperați campania de renovare pe care recunoașteți că ați demarat-o într-o perioadă total nepotrivită. Unii nativi au noroc și sunt propuși pentru promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.