Acasă Horoscop Horoscop 10-07-2012

Horoscop 10-07-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Combativitatea dv. se nuanțează și devine mult mai folositoare pentru toată lumea. Munciți cu spor și vă „etalați“ talentele prin discursuri lipsite de diplomație.

Taur – Veți reuși să catalizați efectiv activitățile celor din jur și să obțineți astfel bune rezultate financiare mai ușor. Prietenii vă ajuta să îngrijiți rudele bolnave.

 

Gemeni – Organizați noi activități în care vor fi implicate multe persoane, cărora însă nu va avea rost să le pretindeți vreodată să vă fie recunoscători. Toate drepturile vă revin dv.

 

Rac – Vă place să dați lecții celor din anturaj (chiar nu stați pe gânduri nici când este vorba de prieteni sau protectori). Faceți excese periculoase și programați alte drumuri.

 

Leu – Nu sunt excluse gafele personale ori ale celor din familia dv. (pe care vi le asumați din altruism). Hărnicia dv. va fi luată de adversari drept simplu neastâmpăr.   

 

Fecioară – Veți rezolva o multitudine de probleme familiale mințind. Vi se pare că acționați cum nu se poate mai corect și vă mirați când cei dragi vă critică demersurile originale.

 

Balanță  – Vă este mai ușor să comunicați cu cei din anturaj și descoperiți că sunt mulți care dovedesc că sunt foarte creativi. Amânați din nou investițiile dorite de familie.

 

Scorpion – Există riscul să treceți pe lângă oportunități deosebite, doar din neatenție (mai ales dacă persoana iubită este la fel de neatentă). Colege pretențioase și cârcotașe.

 

Săgetător – La prima vedere, totul pare a se desfășura conform planurilor dv., numai că apar continuu inexplicabile mici obstacole. Partenerul de cuplu se dovedește ipocrit.

 

Capricorn – Dați dovadă de o conduită absolut diplomatică exact când se așteaptă mai puțin anturajul familial. Susțineți că v-ați plătit toate datoriile exact față de cei pe care i-ați uitat.

 

Vărsător – Amânați din nou drumurile organizate cu grijă înainte cu o săptămână, din cauza unor colaboratori lipsiți de simț practic. Păstrați cu grijă secrete ultimele succese.

 

Pești – Este posibil să vi se ofere șansa să încheiați un contract foarte convenabil din punct de vedere financiar, care însă nu acoperă decât o perioadă foarte scurtă de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.