Home Horoscop Horoscop 11-05-2012

Horoscop 11-05-2012

DISTRIBUIŢI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Sunteți mult prea sensibil și aveți reacții ciudate pentru cei din anturaj. Membrii familiei dv. deja s-au obișnuit cu noul dv. comportament, chiar dacă nu le place mai deloc.

Taur – Considerați că i-ați ajutat suficient pe cei din anturaj și le cereți să fie mai cooperanți și mai organizați. Doriți să păreți sever și ajungeți să fiți considerat un necruțător.

 

Gemeni – Altruismul de care dați dovadă va surprinde în primul rând pe dv., deoarece punga este cam goală și nici nu se pare că va apărea vreo șansă să se umple prea curând.

 

Rac – Li se fac în continuare promisiuni că vor fi ajutați la greu, dar nu mai au răbdare și se decid să acționeze pe cont propriu. Se produc greșeli doar aparent nevinovate.

 

Leu – Continuați să vă faceți relații, cu gândul de a vă relansa în afaceri ori doar de a vă ajuta mai mult rudele fără ocupație. Pentru moment, apar alte evenimente stresante.

 

Fecioară – Reușiți să faceți o deplasare mai lungă pentru a vă ajuta rudele mai sărace. Sunteți solicitat să participați la un fel de ședință, unde nu aveți de gând să spuneți nimic.

 

Balanță  – Atrageți atenția unor persoane care vă admirau deja și care vă propun o colaborare de lungă durată. Toate speranțele par îndeplinite, însă familia are mai multă nevoie de dv.

 

Scorpion – Speranțele dv. de prosperitate par a se îndepărta pe clipă ce trece – foștii parteneri ori prieteni vă cer banii împrumutați înapoi sau poate situația este și mai gravă.

 

Săgetător – Persoana iubită are față de dv. un fel de reacție critică și pare mai tot timpul foarte nemulțumită. Celelalte conflictele de până acum se aplanează în mod miraculos.

 

Capricorn – Vă exprimați cu ușurință atât sentimentele, cât și intențiile profesionale, numai că mai nimeni nu va asculta. Pentru prima dată realizați cât de egoiști vă sunt amicii.

 

Vărsător – Dacă persoana iubită accepta să facă o deplasare împreună cu dv. vă puteți considera fericit. Vă simțiți din ce în ce mai singur și mai neînțeles de persoanele cu care "colaborați".

 

Pești – Vă decideți să vă schimbați proiectele, doar pentru a nu intra în conflict cu ceilalți membrii ai familiei. Vi se impune foarte "clar" să nu renunțați la activitățile comune.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.