Acasă Horoscop Horoscop 12-04-2012

Horoscop 12-04-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Vă doriți să vă cumpărați toate lucrurile care vă plac, fără a mai ține cont de părerile partenerului de cuplu. Pentru moment, se amplifică un fel de interdicție generalizată, însă vă revoltați.

Taur – Vă faceți planuri de vacanță și visați cu ochii deschiși, până vă trezește din reverie o nativă plină de aplomb și pretenții, care vă cere multe informații despre partenerul dv. de cuplu.

 

Gemeni – O întâlnire cu o fostă prietenă sau rudă este de neevitat, dar asta nu înseamnă că vă face și prea multă plăcere. Cel mai mult vă irită însă veșnicele modificări din domeniul profesional.

 

Rac – Este necesar să faceți cât mai multă mișcare, dacă doriți ca starea de sănătate să nu devină foarte fragilă. V-ar ajuta și dacă ați da dovadă de ambiție și ați renunța la excesele de tot felul.

 

Leu – O indispoziție de lungă durată se va dovedi azi mai serioasă decât credeați. Aveți nevoie de mai multă odihnă și de un tratament adecvat. Nu renunțați să faceți toate analizele.

 

Fecioară – Le demonstrați celor din anturaj că ați rămas aceeași persoană pătimașă, cu sentimente profunde și puternice, care vă domina întru totul. Nu puteți fi obiectiv și nici nu puteți scăpa de resentimente.

 

Balanță  – Diplomația și răbdarea dispar cu desăvârșire, așa că este posibil să apară și disensiuni de durată cu majoritatea celor din anturaj. Mai ales cei tineri sunt geloși și lipsiți de simțul măsurii.

 

Scorpion – Șansele financiare nu încetează să apară și, din păcate, nu aveți timp să le analizați cu meticulozitate ori să faceți o comparație între ele. Vi se propune și o nouă colaborare cu persoane necunoscute.

 

Săgetător – Aflați că ați fost din nou criticat de o persoană lipsită de experiență, care își permite să vă "desființeze" activitatea din ultima perioadă, fără a pricepe mai nimic din inovațiile dv.

 

Capricorn – Optimismul manifestat nu este justificat, deoarece o parte din activitatea dv. a fost preluată de colegii mai tineri. Vă propuneți să fiți mai îngăduitor, dar ajungeți acasă lipsit de răbdare.

 

Vărsător – Nu mai aveți cum să vă ocoliți prietenii și profitați de ocazie ca să le satisfaceți toate curiozitățile. Preferați să vă autocriticați, decât să fiți ironizat fără milă, din pură simpatie.

 

Pești – Nu mai aveți răbdare și plecați înainte de terminarea programului, pentru a face cumpărături care includ și achiziții costisitoare pentru persoana iubită. În ritmul ăsta, veți avea portofelul gol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.