Home Horoscop Horoscop 14-05-2012

Horoscop 14-05-2012

DISTRIBUIŢI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – O zi a întâlnirilor și a prieteniei sincere. Vă veți vedea cu numeroase persoane dragi și amabile. Încercați să faceți numai lucruri bune, doar că nu sunteți înțeles, iar demersurile dv. sunt respinse.

Taur – Este o zi optimă pentru legarea unei prietenii sau pentru lansarea unor propuneri pur sentimentale. Descoperiți că vă este imposibil să țineți pasul cu persoanele experimentate din anturaj.

 

Gemeni – În cazul relațiilor de afaceri, lucrurile pot fi ținute sub control. Sentimental, situația este bizară. O bună amică vă împiedica să plecați la drum, apelând la dv. să o ajutați la o activitate cotidiană.

 

Rac – Un aspect al zilei este ușurința cu care îi puteți convinge pe ceilalți de corectitudinea ideilor dv. Aveți o reacție mai mult decât amabilă și vă conformați tuturor indicațiilor primite de la șefi.

 

Leu – Nici astăzi astrele nu sunt mai darnice, deși sunteți mult mai deschis față de prieteni și familie. Satisfaceți toate pretențiile celor din anturaj, mai ales că apar „conflicte“ noi între rudele dv.

 

Fecioară – Compania celorlalți este binefăcătoare și profitați de orice clipă petrecută alături de prieteni. Pentru a putea să aveți în continuare liniște în familie, trebuie să administrați cu grijă fondurile comune.

 

Balanță  – Chiar dacă vă veți simți ținta bârfelor, rețineți că indiferent de eșecuri, acestea nu vi se pot imputa. Stabiliți norme care dau peste cap activitatea colegilor dv. și vă  mai mirați că toți vă critică.

 

Scorpion – Dacă vor apărea unele probleme de ordin financiar, puteți obține câștiguri neașteptate din bonusuri. Vă decideți pe neașteptate să faceți economii, tocmai când partenerul de cuplu visează la cadouri.

 

Săgetător – Veți munci din greu și veți da dovadă de multă ambiție în ceea ce privește statutul dv. profesional. Apare o situație în care vă dovediți priceperea și vă impuneți în fața tuturor adversarilor.

 

Capricorn – Nu prea sunteți în apele dv. și vă simțiți cam ciudat. Veți crede probabil că unele persoane vă urăsc. Dacă veți continua să doriți să le impuneți propriile „idealuri“ celor din familie, veți avea probleme.

 

Vărsător – Lăsați grijile deoparte pentru câteva ore și încercați să vă liniștiți din punct de vedere sentimental. Găsiți în sfârșit cele mai bune metode de abordare a celor cu care colaborați și a membrilor familiei.

 

Pești – Ați putea să petreceți mai mult timp alături de cei dragi și așa ați scăpa de multe reproșuri neplăcute. Aveți ocazia să recuperați tot timpul pierdut și să faceți vizite la rudele apropiate.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.